izberi zase

SRČNA KOMUNIKACIJA 2

SRČNA KOMUNIKACIJA 2

Nedelja, 8. februar od 10. do 18. ure

Na delavnici Srčna komunikacija 2 se bomo naučili, kako še bolj uporabljati svojo srčno prisotnost in komunikacijo v vsakdanjem življenju.

Spoznali bomo Življenje in Vesolje na drugačen način. Pogledali bomo, kaj se dogaja izza odra. Odprli se bomo življenju onkraj sojenja, vrednotenja, idealov in predvidevanja. Odprli se bomo življenju in zaživeli skupaj z njim.

Naučili se bomo, kako je vse v našem srcu in kako s tem zavedanjem vplivamo na prostor in na vse, kar je v prostoru: ljudi, živali, rastline, predmete in zrak.

Prakticirali bomo komunikacijo z našim osnovnim jezikom, z energijo in brez uporabe besed oziroma glasu.

Občutili bomo, kako smo z vsem povezani v našem srcu in se odprli enosti, sožitju z vsem.

Naučili se bomo govoriti iz srca pred ljudmi, javno nastopati iz srca. Naučili se bomo govoriti z energijo, doživeto, srčno in široko.

Naučili se bomo slediti sebi in svojemu srcu, delovati iz sebe. S tem se začne naša osebna rast, kreacija v našem življenju in lahkotnost.

Naučili se bomo svetovati drugim iz svojega srca. Ljudem bomo z lahkoto odpirali srce, odpirali jih bomo njim samim, njihovi resnici in kreiranju življenja po svoje.

Vstopili bomo v novo življenje.

Delavnico vodi intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je svojo srčno komunikacijo razvil v zadnjih letih skozi stotine delavnic in s še nekajkrat toliko udeleženci. Spoznal je, da je delovanje iz srca in čutenje vse, kar rabimo v življenju. Svoja spoznanja in izkušnje nam na praktičen način predaja naprej skozi delavnice.

Termin: Nedelja, 8. februar od 10. do 18. ure
Lokacija: Hiša radostiDunajska 58, Ljubljana
Cena: 99 eur

  • Za študente, dijake, brezposelne in upokojence je cena 77 eur.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Predpogoj za udeležbo je delavnica Srčna komunikacija.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Preberite še