izberi zase

Zakaj si izbrati seminar Temelji? – FREE ZOOM

Zakaj si izbrati seminar Temelji? – FREE ZOOM

Petek, 8. november 2019, ob 19.00

Mnogi se sprašujejo kakšen seminar so Temelji Access Consciousness in zakaj bi se tega seminarja sploh udeležili?

Ali se res lahko naučite vzpostaviti temelje drugačnega delovanja na vseh področjih vašega življenja. Ali je res vse drugače od tega kar se vam zdi? Ali res lahko delujete na popolnoma drugačen način in ali res lahko spremenite vse kar želite?

Pridružite se nam ob prijetnem klepetu z Ano Omanovič in Sonjo Turnšek, zakaj bi si izbrali seminar Temelji.

Izkoristite tudi priložnost in vprašajte vse kar vas zanima o enem izmed najbolj transformativnih seminarjev v tej resničnosti?

Družili se bomo z Ano Omanovič, raziskovalko realnosti onkraj te realnosti in sokreatorko projekta Hiša radosti ter ustanoviteljico podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

In Sonjo Turnšek, ki z orodji Access Consciousness vsak dan raziskuje nove možnosti in jih s hvaležnostjo in vedenjem, da je mogoče mnogo več deli tudi med ostale, ki si želijo ustvariti drugačno, boljše življenje.

Termin: Petek, 8. november 2019, ob 19.00
Lokacija: Pri vas doma preko spleta, podatke za udeležbo dobite ob prijavi.

Posnetek brezplačnega druženja si lahko ogledate s klikom >>>TUKAJ<<<.