izberi zase

Zavestno izbiranje: Pomanjkanje časa in pomanjkanje denarja

Zavestno izbiranje: Pomanjkanje časa in pomanjkanje denarja

Sreda, 13. maj od 18. do 21. ure

Zavesto izbiranje je sklop delavnic, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega v svojem življenju.

Tokratna tema je Pomanjkanje časa in pomanjkanje denarja. Kaj si kreiraš s to realnostjo, ki si jo izbiraš? Še več pomanjkanja vsega in še manj živiš lahkotnost, polnost življenja in svobodo? Naučili se bomo, kako izbirati nekaj drugega, kako vstopiti v drugačno življenje. Kako kreirati, da imamo vedno več prostega časa in vedno več denarja. Raziskovali bomo, kako smo lahko vsak trenutek sprememba v svojem življenju.

Skozi delavnice Zavestnega izbiranje spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju.

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje, in ne samo tistim, ki imate kakršnekoli osebne težave.

Delavnico vodi izkušeni intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na čutni in preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 13. maj od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 30 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še