izberi zase

Orodje tega tedna! #novijaz #novdan #avantura

Orodje tega tedna! #novijaz #novdan #avantura

Kaj če lahko vsak dan stopimo v novega sebe? Ne rabimo nositi preteklosti s sabo, ne rabimo živeti preteklega sebe in svoje življenje in s tem si ne rabimo kreirati enega in istega, začaranih krogov ter tudi ne rabimo nadaljevati preteklosti, saj smo tako vseskozi v podobni energiji in živimo podobno.

Kaj če lahko stopimo v čisto novega sebe in nov dan? Kakšna je energija življenja, če je neprepoznavno, in koliko več lahko skreiraš, če si dovoliš, da je novo.

Orodje tega tedna, kar vam priporočam, da večkrat uporabljate, vsak dan, vsako jutro, je vprašanje:

Kdo sem danes in kakšne veličastne avanture so pred mano?

S tem vprašanjem vstopiš v novega, neprepoznavnega sebe in odpreš se temu, da je dan, ki je pred tabo čudovit in avantura. Vprašanje si lahko ponavljate večkrat in dovolite si biti energijska sprememba s ponavljanjem. Vprašanja pa niso iskanje verbalnih odgovorov. Odgovor je realizacija energije, po kateri sprašujemo, odpreš se novemu, neznanem z vprašanjem. Ni logično, ni kognitivno, ni načina. Dovoliš si to. Izbiraš si to.

Koliko lahko ozavestiš, da si kretor svojega življenja, si kreator svojega dneva, svoje energije. Izberi si. Dovoli si biti sprememba.

Na mail team@haris.si me lahko še kaj vprašate ali pa mi sporočite, kako vam gre uporaba orodja. Sporočite pa mi tudi lahko, kaj se vam dogaja po spletnih seminarjih in po drugih delavnicah.

Haris Omanovič

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.


Poglejte še ostala ORODJA TEDNA!

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Preberite še