izberi zase

ORODJE TEDNA! #igrivost #igra #izbiranje

ORODJE TEDNA! #igrivost #igra #izbiranje

Pazite, kaj si izbirate. Pazite po čem sprašujete. Ker se vam lahko začne dogajat :)

In še orodje tega tedna… :)

Ko opazujete otroke, kaj vidite, kaj spoznavate? Jaz sem opazil, da so vseskozi vprašanje: Kako se lahko igram danes? in so čez cel dan odprti za igro za lahkotno spoznavanje novega, za prisotnost v trenutku.

Hkrati pri različnih izbirah, ko npr izbirajo hrano, ne izbirajo toliko najbolj zdravo, ne izbirajo najbolj učinkovito tudi pri drugih stvareh, ampak so vprašanje: Kaj je bolj igrivo?

Kakšna je lahko vaša prihodnost, če ste vsak dan vprašanje Kako se lahko igram danes? in vseskozi izbirate tisto, kar je bolj igrivo za vas?

Kako sem lahko igrivost, kar resnično sem? Vse, kar vam to onemogoča, uničimo in odkreiramo krat neštetokrat? Ja? Right&Wrong, Good&Bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Kakšne neumnosti uporabljaš in koliko energije porabljaš, da kreiraš resnost in težo življenja, ki si jo izbiraš? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira krat neštetokrat? Ja? Right&Wrong, Good&Bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Večkrat si ponovite čistilne izreke. Prakticiraš biti vprašanje Kako se lahko igram danes? in to ni iskanje odgovorov, ampak kreiranje dneva. Pri vsaki stvari se lahko vprašaš Kaj je bolj igrivo? in izbiraš… Čas je za igrivo življenje. Le kaj vse je še mogoče?

Poglejte si še dosedanja ORODJA TEDNA? Priporočam vam, da greste vsak dan skozi njih. Postopoma jih nehaš uporabljati in postaneš ta orodja, s tem pa sprememba za cel svet. Kaj vse je še mogoče, če si vse to dovolimo biti?

Na mail team@haris.si mi pišite, kako vam gre in če imate še kakšno vprašanje.

 

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.