izberi zase

ORODJE TEDNA! #logicno #neverjetno #kreiranje

ORODJE TEDNA! #logicno #neverjetno #kreiranje

Bi radi nekaj kreirali in se vseskozi ustavljate, krožite in je težko? Se vam zdi, da se vseskozi nekaj ponavlja? Kaj če je vse to zato, ker še vedno povprašujete po nečem logičnem, predvidljivem in verjetnem?

Dokler sprašujete po nečem, kar je še verjetno, pričakovano, predvidljivo, izračunljivo, boste to tudi izračunavali, kalkulirali in s tem boste še vedno del realnosti, ki jo narekuje večina ljudi, kar ni ravno najbolje. Usmerjajo se namreč k temu, kako ne kreirati, kako ne izstopati in kako se matrati in nikoli zares uspeti.

Kaj je še mogoče, kar si nisem mogla, mogel niti predstavljati?

Vseskozi ste lahko to vprašanje in povprašujete po več novega, nepredstavljivega v življenju in ne samo, da se vam dogaja predstavljivo. Vprašanje si lahko večkrat ponovite in s tem pritegnete več novega v življenje.

Koliko svojega življenja kreirate na ziher, da je še dovolj in nikoli preveč, kar lahko še predvidevate in si predstavljate? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira krat neštetokrat? Ja? Right&Wrong, Good&Bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Koliko imate že skreirane svoje prihodnosti in se čudite, da se vam nič nikoli ne spreminja? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira krat neštetokrat? Ja? Right&Wrong, Good&Bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Kaj definirate, da je mogoče za vas in vaše življenje? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira krat neštetokrat? Ja? Right&Wrong, Good&Bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Večkrat si ponovite čistilne izreke. Prakticiraš biti vprašanje Kaj je še mogoče, kar si nisem mogla, mogel niti predstavljati? in to ni iskanje odgovorov, ampak kreiranje novega življenja.

Poglejte si še dosedanja ORODJA TEDNA? Priporočam vam, da greste vsak dan skozi njih. Postopoma jih nehaš uporabljati in postaneš ta orodja, s tem pa sprememba za cel svet. Kaj vse je še mogoče, če si vse to dovolimo biti?Na mail team@haris.si mi pišite, kako vam gre in če imate še kakšno vprašanje.

 

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.