izberi zase

Ničelna vsota travme z Ano Omanovič

Ničelna vsota travme z Ano Omanovič

Sobota, 13. junij, od 12. – 15. ure

Telesni proces, ki se ga bomo naučili na delavnici je Ničelna vsota travme, ki izniči učinke nabranih travm na telesu. Uporabljamo ga pri ponavljajoči se travmi, ko ste navajeni na bolečino, s katero živite in doživljate vse več in več travme, vse dokler ne pride do poslabšanja. Proces izniči vse, kar je zaklenilo travmo v telesu.

Lahko se uporablja v primerih nerazrešene bolečine ali omejenega gibanja pri ljudeh, ki so v preteklosti doživeli travmo v telesu. Učinkovit je tako pri športnikih kot tudi pri vseh tistih, čigar fizično delo zahteva intenzivne napore.

Access Consciousness je razvil preko 60 različnih energijskih procesov, ki se izvajajo na telesu in omogočajo spremembe. Vsak proces deluje na različna področja in težave.

Na delavnici boste prejemali in izvajali telesni proces. Dobite pa tudi certifikat o opravljeni delavnici. Za udeležbo ni predpogojev.

access

Delavnice vodi Ana OmanovičCertified Access Consciousenss Facilitator, Access Body and Access Bars Facilitator.

Termin: Sobota, 13. junij, od 12. – 15. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 60 eur

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omenjeno.

Telesni proces Ničelna vsota travme je eden izmed telesnih procesov Access Consciousness.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 171-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še