izberi zase

Mojster sebe na Koroškem

Mojster sebe na Koroškem

Ko postaneš mojster sebe, postaneš mojster življenja. Vse je v nas, zunanji svet je odsev nas samih. Skozi vikend seminar bomo spoznali sebe, se začutili, odvrgli stare plašče in ščite, postali eno s sabo in začeli novo življenje.

Naučili se bomo:

  • kaj je življenje in kaj so ključne lekcije na naši poti. Te smo do zdaj večinoma spregledali. Skozi te lekcije se učimo, kdo smo.
  • biti vedno povezani s sabo, svojim telesom, Zemljo in vsem, kar smo.
  • intuicije in kako čutiti. S tem bomo lahko nehali razmišljati, vedeli bomo, kaj je naša pot in imeli bomo dostop do vseh informacij, ki so okoli nas ves čas.
  • soočati z našimi čustvi, sprejemati jih in se iz njih učiti. Uravnali bomo naše čustveno telo in v vseh potlačenih občutkih našli svojo veličino. Naše težave, bolezni in ovire s tem izginejo. Uredijo se nam odnosi in pogled na svet.
  • biti eno z našo podzavestjo. Naše misli bodo odslej tudi naša podzavest in ne bosta več ločena. Nič več nam življenja ne bodo upravljali podzavestni vzorci, ampak mi sami.
  • biti usklajeni s svojo dušo. Ko delujemo iz duše, je vse še bolj preprosto in še močneje. Uresniči se nam vse, kar si želimo.
  • brezpogojno ljubiti in sprejemati.
  • biti to, kar smo, čista čarovnija in vse, kar se bomo naučili na delavnici bomo lahko predajali naprej.

HarisDelavnico vodi učitelj duhovne in osebnostne rasti Haris Omanović, ki ima za sabo več kot 200 delavnic. Mnenja o njegovih seminarjih si lahko preberete tukaj.

Termin: sobota, 30. november in nedelja, 1. december, od 10. do 18. ure
Lokacija: Črna na Koroškem
Cena: 260 €, ponavljanje seminarja stane 100 eur.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Občutki dosedanjih udeležencev delavnice Mojster sebe

Alenka Sedonja, Litija Na delavnici Mojster sebe sem spoznala, da nad oblaki vseskozi sije sonček. Z ljubeznijo, hvaležnostjo in radostjo se preprosto dvignem nad nje in vse postane ena sama sončna čarovnija, ko preprosto samo sem, to kar sem: en čudovit vsemogočni sonček.

To je bil vikend mojega življenja!
Odslej bom v svojem življenju lahko praznovala svoj rojstni dan 2x na leto.
Si velik, neprecenljiv dar v mojem življenju. Hvala Hvala Hvala.