izberi zase

Delavnica izdelave naravnih rastlinskih mil v Ljubljani

Delavnica izdelave naravnih rastlinskih mil v Ljubljani

Vas zanima, kako si pripraviti naravna čistila in kozmetiko in s tem pomagati našemu telesu in naravi, pri vnosu prijaznih naravnih sestavin. Vsi si želimo osrečiti sebe in tudi okolje v katerem bivamo, zato je sedaj idealni čas, da se naučimo, kako pripraviti naravna čistila in kozmetiko.

Na delavnici bomo delali s sestavinami, ki jih imamo vedno pri roki. Naučili se bomo narediti domače čistilo in naravno kozmetiko takšno, kot so jo izdelovale že naše babice, brez sintetičnih olj, aluminijevih sestavin, umetnih dišav, konzervansov, naftnih derivatov, barvil in parabenov.

Delavnica obsega:

 • zgodovino izdelave naravnega mila
 • postopke izdelave mila
 • zakaj uporabljati ročno izdelana rastlinska mila
 • katere naravne dodatke, kot so zelišča, eterična olja, mineralna barvila, negovalna olja
 • praktični prikaz izdelave mila

Vsak udeleženec bo prejel tudi recept in praktične napotke kako izdelati milo. Prav po tem receptu bomo milo izdelali tudi na sami delavnici. Vsak bo dobil brošurico z recepti in svoj košček mila, da se bo lahko prepričal o njegovi kvaliteti.

Ročno izdelana mila iz rastlinskih maščob z dodatki čistih eteričnih olj in naravnih sestavin so izdelana po hladnem postopku, ki v milu ohranja naravni glicerin. Mila ne vsebujejo živalskih maščob in niso testirana na živalih. So brez umetnih barvil, konzervansov ali katerihkoli drugih dodatkov, ki bi škodovali ljudem in okolju.

Termin: Sobota, 30. november, 13.30 – 16.30download
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 40 eur

Delavnico vodi Simona Večko, ki živi z naravo že od otroštva.

Udeleženci delavnice dobijo nekaj skripto z vsemi recepti in milo. Pred dogodkom se je potrebno prijaviti na info@hisaradosti.com, saj je število mest omejeno.

Če se udeleležite vseh treh delavnic Simone Večko (Delavnica izdelava naravnih rastlinskih mil, delavnica Izdelava naravnih božičnih daril in delavnica Izdelava naravne kozmetike in čistil), 30.11.2013, v HIŠI RADOSTI, je cena za vse skupaj 100 EUR.

Komentarji

 1. Danica je rekel/rekla:

  Pozdravljeni!

  Prijavljam se na delavnico izdelave naravnih mil, ki bo jutri ob 13.30 v Ljubljani in
  delavnico izdelave naravnih božičnih daril, ki bo prav tako jutri ob 17.30.

  Lep pozdrav,

  Danica Rožič