izberi zase

Čarobnost fotografiranja

Čarobnost fotografiranja

Fotografiramo lahko iz čistega užitka, z namenom da shranimo svoje čarobne trenutke in da sami ustvarimo čarovnijo na fotografijah. Fotoaparat zabeleži trenutek, ki je neponovljiv.

Naredimo lahko veliko preprostih fotografij, a z nekaj nasveti in triki so lahko naše fotografije popolnoma nekaj drugega.

Zunanji svet je odsev našega notranjega. In naš notranji svet lahko preko fotografije brez besed predstavimo ljudem. Fotoaparat je eden izmed fizičnih pripomočkov, ki nam pomaga pri našem izražanju le-tega.

Dobra fotografija, ki pritegne pozornost, ni samo fotografija, ki je tehnično dovršena, ampak predvsem fotografija, ki v sebi nosi zgodbo in naše sporočilo svetu.

Na delavnici se bomo naučili, kako deluje fotoaparat, kako uporabljati različne nastavitve fotoaparata, kako fotografirati različne prizore in dogodke, kako lokacijo dogodka pripraviti za fotografiranje.

S tem znanjem bodo naše fotografije dobile nove dimenzije.

Delavnica bo potekala v štirih sklopih. Po koncu vsakega sklopa bodo udeleženci dobili praktične domače naloge do naslednjega termina. Vsakič bomo fotografije pregledali in jih pokomentirali. Pogovarjali se bomo o situacijah, ki jih je posameznik izkušal tekom svojega fotografiranja in se s tem učili.

S seboj prinesite svoj digitalni fotoaparat.

Delavnica je primerna za začetnike, ki si želijo izboljšati svoje fotografiranje.

Delavnico Čarobnost fotografiranja bo vodila Ana Žnidaršič, ki je v stiku s fotografijo že od otroštva.

Termini: Nedelje, 24. nov, 1., 8. in 15. dec, vsakič traja 3 ure.
Lokacija: HIŠA RADOSTI, Dunajska 58, 1000 Ljubljana
Cena: 80 EUR

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.