izberi zase

MOJE SREDE: Aktivacija srčnosti

MOJE SREDE: Aktivacija srčnosti

Sreda, 21. maj, od 18. – 21. ure

Vsako sredo se dobivamo v Hiši radosti in redno delamo na svoji osebni rasti. Vedno bolj čutimo in spoznavamo sebe in življenje. Konstantno delo in vztrajnost prinašajo rezultate. S pozitivnimi in preprostimi ljudmi pa je to veliko lažje. Srečanja vodi naš učitelj osebne rasti Haris Omanovič. Vedno pa so na različno temo.

Tokrat se bomo odprli srčnosti. Z delovanjem iz srca in s srcem postane vse preprosto obenem pa čarobno. Naučili se bomo živeti iz svojega srca, delovati, se pogovarjati in čutiti. Postali bomo srčni in se odprli čarovniji življenja.

S praktičnimi vajami vsako sredo izboljšujemo svojo intuicijo, čutenje sebe in sveta okoli sebe, prihajamo do novih spoznanj in izboljšujemo svoje terapevtske sposobnosti, saj veliko vaj delamo tudi v parih.

Termin: Sreda, 21. maj, od 18. – 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Bežigrad, Ljubljana
Cene: 12 eur enkratni obisk, 10 eur za študente, upokojence in brezposelne, 8 eur za udeležence vikend delavnice Mojster sebe

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno. S sabo prinesite večjo beležko in pisalo.

Preberite še