izberi zase

MOJE SREDE: Življenje onkraj strahu

MOJE SREDE: Življenje onkraj strahu

Sreda, 6. april 2016, od 18. do 21. ure

Moje srede so redne delavnice osebne rasti, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Tokratna tema je Življenje onkraj strahu.

Spoznali bomo, kaj je pravzaprav strah. Na edinstven način se bomo naučili ozaveščati, kaj se zares dogaja in nehali biti avtomatizirani. Okrepili bomo sebe, začeli kreirati in se premaknili v življenje, kakršno si želimo živeti. Nič več nas ne bodo onemogočali strahovi, življenje bomo prevzeli v svoje roke.

Kako biti sprememba zdaj in kaj če je vse lahko veliko bolj preprosto? Kaj če je življenje popolnoma nekaj drugega, kot smo mislili?

Z novimi spoznanji bomo z lahkoto pomagali svojim bližnjim, prijateljem in strankam preseči osebne težave.

Skozi Moje srede spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 6. april 2016, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

  • Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
  • Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Preberite še