izberi zase

MOJE SREDE: Odstranjevanje bolezni človeštva

MOJE SREDE: Odstranjevanje bolezni človeštva

Sreda, 31. maj 2017, od 18. do 21. ure

Skozi redne delavnice ob sredah raziskujemo, kako kreirati skupaj s telesi, kako jih osvobajati in odklepati. Vsakič se naučimo izvajati enega izmed telesnih procesov Access Consciousness. Poleg tega se učimo komunicirati s telesi, povezati z njimi, naučimo se biti doprinos telesu in osebi, na kateri delamo, energija, dopuščanje, prejemanje, prostor, prisotnost, zavest, spreminjanje, zavesten dotik. Prakticirali bomo tudi kreiranje z vprašanji in uporabo Accessovih čistilnih izrekov. Vsako tematiko telesnega procesa razširimo tudi na celo življenje. Hkrati pa ozaveščamo tudi druge vseživljenjske teme z vprašanji udeležencev.

Kaj so bolezni človeštva? Koliko lahko naštejete najbolj pogostih fizičnih in psihičnih tegob ljudi? So večinoma neozdravljiva? Koliko si ljudje preprosto kreirajo, da je tako?

Kaj če so bolezni človeštva še kaj drugega? Koliko je to preprosto način življenja? Koliko si ne dovolimo biti energija, biti zavedanje, biti kreiranje in izbiramo neizbiranje?

Telesna procesa Access Consciousness, ki ju bomo spoznali na delavnicah sta Odstranjevanje bolezni človeštva in eno sredo kasneje še Aktivacija totalne imunosti na bolezni človeštva. Oba procesa bomo izvajali in prejemali, hkrati pa se bomo odprli ozaveščanju vsega in osvobajanju. Omenjena telesna procesa spadata med najnovejše Accessove telesne procese.

Telo bomo osvobodili od psihičnih in fizičnih tegob ljudi in ga odprli novi realnosti kreiranja in uživanja v življenju.

Skozi delavnico osvobajamo telesa vsega, v kar smo ujeti in še bolj zaživimo neskončne možnosti in lahkotnost.

Delavnica je razvajanje za naše telo in vstop v drugačno življenje skupaj s telesi. Koliko si zares dovoliš nežnosti in prejemanja v življenju?

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites, Body Class in Advanced Body class.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Termin: Sreda, 31. maj 2017, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 40 eur

  • Turbo rast: Zakup rednih delavnic ob sredah za 2 meseca stane 160 eur. Z zakupom delavnic ste deležnih posebnih akcij in ugodnosti, o katerih ste redno obveščeni.
  • Z Access izmenjavami: Dva meseca sredinih delavnic in dva meseca izmenjav enkrat na teden lahko zakupite po posebni ceni 200 eur.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še