izberi zase

Joy of Business: Kreiranje svoje finančne realnosti – vodi Haris Omanovič

Joy of Business: Kreiranje svoje finančne realnosti – vodi Haris Omanovič

Nedelja, 7. maj 2017, od 17. do 20. ure

Joy of Business tematska delavnica: Kreiranje svoje finančne realnosti

Večina ljudi preživi življenje v pomanjkanju denarja, životarjenju, vseskozi preračunavajo, ne vedo, kako preživeti, ne kreirajo, kar bi radi, delajo, kar morajo, hrepenijo po več denarja, ne znajdejo se pri kreiranju, pogojujejo mir in srečo z urejenimi financami. Čas je, da temu naredimo konec v svojem življenju. Skozi večerno delavnico bomo razbili gordijske vozle omejitev, kar se tiče denarja, kreiranja več in uživanja v življenju. Spoznali se bomo tudi z nekaj čudoviti orodji, ki jih boste lahko redno uporabljali v svojem življenju in spremenili svojo finančno realnost.

Kaj vse še lahko skreiraš v življenju, kar si nisi mogel niti predstavljati? Kaj če lahko skreiraš čisto drugačno finančno realnost?

Joy of Business seminarji so del Access Consciousnessa, ki je razširjen po celem svetu. Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo. Joy of Business sta skupaj razvila podjetnica Simone Milasas in Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciusnessa.

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 150 vikend delavnic in skupaj več kot 500 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice. Podjetnik je že več kot deset let, razvijal je različna podjetja, deloval v različnih dejavnostih storitev, prodaje, vodenja in trženja. Živi svoje sanje in z veseljem pomaga to živeti tudi drugim.

Haris je certificiran voditelj seminarjev Access Consciusness, voditelj Joy of Business seminarjev, voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Nedelja, 7. maj 2017, od 17. do 20. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 55 eur

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.