izberi zase

KREACIJA ŽIVLJENJA s Harisom – Novo mesto

KREACIJA ŽIVLJENJA s Harisom – Novo mesto

Nedelja, 15. maj 2016, od 18. do 21. ure

Na delavnici se bomo odprli energijskemu sokreiranju s svojim telesom, vesoljem in zemljo. Šli bomo skozi proces ozaveščanje sebe in zavestnega delovanja. Odpustili bomo vse, kar nas blokira, da bi zaživeli radost, obilje in hvaležnost. Naučili se bomo kreirati iz obilja. Odprli se bomo neskončnemu prejemanju. Odpustili bomo vso definiranost v našem življenju in se odprli spremembam ter neskončnim možnostim. Začeli bomo delovati onkraj omejitev in idealov.

Naučili se bomo, kako izbirati zase, za svoj doprinos in rast. Naučili se bomo, kako izbirati najboljše. Začeli bomo v svojem življenju delovati z energijo.

Čas je, da si začnemo življenje kreirati po svoje.

Delavnico vodi intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 150 vikend delavnic in skupaj več kot 500 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Ljudi skozi svoje delavnice po celi Sloveniji uči, kako prevzeti odgovornost zase in za svoje življenje in kako živeti svojo polnost. Vedno bolj spoznava, kako preprosta je čarobnost življenja in to vedno bolj na preprost način podaja naprej. Na čuten način nas pelje tja, kamor ste si od vedno želeli in se sami tega niste upali.

Tekom delavnice bodo potekale tudi izmenjave Access Bars in MTVSS za tiste, ki imajo opravljeno vsaj eno izmed teh delavnic. Obvezno potrdite svojo udeležbo na izmenjavah, da zagotovimo dovolj masažnih miz. Izmenjave in delavnico bomo združili tako, da bo še večji doprinos vsem udeleženim.

Termin: Nedelja, 15. maj 2016, od 18. do 21. ure
Lokacija: RSL Production, Turkova ulica 34, Novo mesto

Cena: 22 eur

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberite še