izberi zase

Joy of Business s Harisom: Konec omejevanja glede posla in denarja

Joy of Business s Harisom: Konec omejevanja glede posla in denarja

Nedelja, 15. januar 2017, od 16.30 do 19.30

Joy of Business tematska delavnica: Konec omejevanja glede posla in denarja

Kaj če ste edini dovolj močni, da lahko ustavite sebe? Ste že vseskozi sami sebi največja ovira v kreiranju več, poslu, glede denarja? Tale delavnica vas z orodji in tehnikami opolnomoča, da se premaknete onkraj stresa, straha in zaskrbljenosti, ki jih imate glede vašega poslovanja, službe ali finančnih tokov. S preprostimi in dinamičnimi vajami boste postopoma lahko začeli delovati po svoje, kar vam lahko spremeni vse v življenju. Ste pripravljeni nehati upati in zares skočiti v kreiranje nove finančne prihodnosti ter drugačnega življenja?

Kaj vse še lahko skreiraš v življenju, kar si nisi mogel niti predstavljati? Kaj če lahko skreiraš čisto drugačno realnost?

Joy of Business seminarji so del Access Consciousnessa, ki je razširjen po celem svetu. Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo. Joy of Business sta skupaj razvila podjetnica Simone Milasas in Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciusnessa.

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 150 vikend delavnic in skupaj več kot 500 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice. Podjetnik je že več kot deset let, razvijal je različna podjetja, deloval v različnih dejavnostih storitev, prodaje, vodenja in trženja. Živi svoje sanje in z veseljem pomaga to živeti tudi drugim.

Haris je certificiran facilitator Access Consciusness, facilitator Joy of Business seminarjev, voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Nedelja, 15. januar 2017, od 16.30 do 19.30
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 66 eur

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberite še