izberi zase

Kako biti Ti in zmagovati – Ptuj

Kako biti Ti in zmagovati – Ptuj

Petek, 22. januar, od 18. do 21. ure

Kaj če je življenje lahko bolj lahkotno? Koliko sebe, svobode, polnosti življenja lahko živiš?

Spoznali bomo, kaj sploh pomeni živeti sebe in to tudi izkusili na sami delavnici. Ozavestili bomo, koliko smo do zdaj živeli življenja, realnosti, telesa drugih ljudi in za druge. Prepoznali bomo, koliko se vseskozi prilagajamo drugim in polnimo z informacijami od drugih. Naučili se bomo, kako živeti svoje življenje, izbirati zase, iz svoje resnice in kako lahko na tak način kreiramo še več v življenju. Ko sebi dovolimo prostor v svojem življenju, se življenje spremeni.

Delavnica je preprost in lahkoten vstop v novo življenje. Začeli bomo tudi spoznavati, kako je življenje čisto nekaj drugega, kot smo mislili, da je. Posledično se nam spremeni osebno počutje, odnosi, ustvarjanje oziroma kariera in naše telo. Vse postane drugače.

Naučili se bomo tudi zavestno izbirati in vedeti, kaj je za nas v našem življenju.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Petek, 22. januar, od 18. do 21. ure
Lokacija: Prešernova ulica 6, Hotel Mitra, Ptuj
Cena: 22 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.