izberi zase

Kaj če vseskozi že vse vemo?

Kaj če vseskozi že vse vemo?

Četrtek, 29. september, od 15. do 16. ure

Na 16. festivalu za tretje življenjsko obdobje bosta z nami v Cankarjevem domu spregovorila Haris in Ana Omanovič. Predavanje pripravljamo skupaj z oddajo Klepet ob kavi in voditeljico Jasmino Kandorfer.

Tema pogovora bo naše zavedanje. Kaj pomeni slediti sebi? Kaj pomeni vedeti vse? Kaj pomeni zaživeti življenje po svoje? Odkrivali bomo, kakšne so naše neskončne možnosti in zmožnosti. Predstavili pa vam bomo tudi, kako to doseči skozi delavnice v Hiši radosti. Kaj če je življenje lahko čisto drugačno, kot smo si kadarkoli predstavljali?

Haris in Ana Omanovič že vrsto let vodita delavnice osebne rasti. Skupaj z udeleženci delavnic, skozi življenje in skozi seminarje v tujini odkrivata, kaj vse je lahko življenje, kaj vse smo lahko s svojim telesom, kaj vse je možno. V Hiši radosti vodita predvsem seminarje Access Consciousness, ki je skupek orodij, informacij in delavnic razširjen že po celem svetu. Najbolj znane delavnice so Access Bars, potem telesni procesi, kot je MTVSS, imajo pa veliko krajših in daljših delavnic, najbolj intenzivni so 4-dnevni Temelji, seminar, s katerim postaviš nove temelje življenja. Več o dogodkih in terminih na spletni strani www.hisaradosti.com.

Več o oddaji Klepet ob kavi >>

Več o 16. festivalu za tretje življenjsko obdobje >>

Termin: Četrtek, 29. september, od 15. do 16. ure
Lokacija: 16. festival za tretje življenjsko obdobje, Dvorana M3, Cankarjev dom, Ljubljana

Dogodek je brezplačen.

Svoj prihod lahko potrdite tudi na naš mail info@hisaradosti.com.upload_f3zo16_glava_slo

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še