izberi zase

Kaj če je neudobje začetek ustvarjanja fenomenalnega življenja?

Kaj če je neudobje začetek ustvarjanja fenomenalnega življenja?

Fenomenalnega življenja si ne moremo ustvariti, če se vseskozi trudimo ohranjati enako stanje v življenju, za katerega smo se odločili, da nam je všeč. Tudi kadar se pretvarjamo, da delamo spremembe in so te zgolj navidezne, ne moremo ustvariti življenja, ki si ga resnično želimo. Fenomenalno življenje prav tako ne izhaja iz udobja. Ko si ga začnemo resnično ustvarjati, se bodi vsi ostali počutili neudobno.

Ko si boste dopustili, da izbirate zase, tudi če je vsem okoli neprijetno, boste opazili, da je ravno za vas to presenetljivo udobno. Ste pripravljeni to izbrati zase ali boste raje še vedno poskušali osrečiti vse naokoli, tudi če si oni tega ne izbirajo?

 

Kaj je resnično za vas? Si želite življenja, ki je onkraj vsega in kjer lahko imate vse, za kar ostali mislijo, da ni mogoče?

Kaj če je vaše življenje lahko polno radosti, miru in dobrote, zaradi česar se ostali počutijo neudobno? Kaj če je neudobje enako radosti? Ravno to je ena od stvari, katere absolutno niste pripravljeni imeti.

Vaše prepričanje je, da neudobno pomeni, da ne veste kako ustrezati drugim in tej realnosti. Neudobje za vas pomeni, da nikamor ne sodiš.

Ko sprejmeš prostor neudobja in dovoliš, da potreba po pripadnosti izgine, lahko začneš resnično uživati v sprmembah, ki te vodijo do vsega, kar je resnično zate in to še hitreje, kot si lahko predstavljaš.

Če bi bili pripravljeni imeti radost neudobja, bi bili popolnoma v sožitju z Zemljo, živalmi, divjim življenjem in vsem prostorom, ki ga vse to ustvarja. Si torej želite spremembe? Ali ste pripravljeni imeti vse, kar to vključuje? Prostor? Neudobje? Radost?alone-girl-landscape-nature-photography-Favim.com-42505

Prostor kreira. Ne morete imeti fenomenalnega življenja, če nimate prostora in če se oklepate omejitev. Ne morete biti vi. Vedno imate izbiro s katero si lahko razširite zavedanje ali pa si izberete omejenost. Če se zavedate, imate možnost prepoznati omejitve in lahko naredite spremembe, ki so potrebne. Če si resnično želite fenomenalnega življenja, morate biti pripravljeni spremeniti vse, kar za vas ne deluje in to ne glede na vse, kar bo potrebno narediti in kako se bo kdorkoli počutil. Če se ne zavedate, bodo izbire narejene namesto vas in vi boste sužnji omejitev.

To je eno najmočnejših povabil, da si začnete ustvarjati fenomenalno življenje. Če se ob tem počutite neudobno, je to natančno tisto mesto, kjer morate začeti.
Kakšna energija, prostor in zaves sva lahko jaz in moje telo, da imava radost neudobja s popolno lahkoto?

 

Drugačnega načina delovanja in raziskovanja življenja se lahko naučite na delavnicah v Hiši radosti.

Povzeto po: Gary Douglas,  Access Consciousness Blog