izberi zase

Online TEMELJI Access Consciousness z Ano Omanovič

Četrtek – Nedelja, 3. – 6. december 2020, od 9. – 17. ure

Kaj če bi svet postal bolj zaveden kraj? Ali bi vojne, opustošenje in težave še lahko obstajale? Kaj če si tudi ti lahko navdih za boljše možnosti?

Kaj če si lako ustvariš življenje, ki zate deluje, tudi če je to na čisto edinstven način? 

Na seminarju  se boste naučili vzpostaviti temelje drugačnega delovanja na vseh področjih vašega življenja. Ozavestili boste načine, na katere ste si do sedaj skozi misli, občutke in čustva ustvarjali celotno svoje življenje in se pri vsem zelo omejevali. Kaj če navodila, po katerih ste igrali vloge iz te realnosti niso edina možna?

Podrobneje bomo obdelali teme, ki obsegajo telo, prehrano, zdravstvene težave, spanje, partnerstvo, družino, spolnost, finančne resničnosti, sojenje, radost, žalost, odnose, stališča, vsakodnevno delovanje, manifestacijo in kreiranje česarkoli v vašem življenju.

Pridobili boste orodja in tehnike s katerimi boste lahko samostojno prepoznali, kaj je za vas resnično in kaj za vas deluje. Vsak od nas je drugačen in čas je, da zaživimo svojo edinstvenost.

V vsakem trenutku boste znali prepoznati, kaj se zares dogaja in kakšne možnosti imate na voljo. Sebe boste ozavestili kot kreatorja svojega življenja in vstopili v prostor, kjer imate resnično izbiro in kjer lahko delujete onkraj vseh stališč in pogledov, ki so vas omejevali.

Na seminarju ne boste dobili novih navodil, s katerimi bi lahko zamenjali stara, za katera ste ugotovili, da za vas ne delujejo ali da vas omejujejo. Odkrili boste, kako kreirati takšno življenje, kot si ga želite. Pokazali vam bomo, kako lahko začnete samostojno raziskovati in kako lahko na zelo enostaven način spremenite karkoli si izberete. Kaj če nič ni tako, kot mislite da je? 

Ko pogledamo na življenjske izzive s popolnoma druge perspektive, lahko vse spremenimo z lahkoto.Kjerkoli vas kaj omejuje, je verjetno, da ste izbrali nezavedanje. Torej, kaj boste izbrali namesto tega? Kaj če je lahko ta seminar začetek nečesa novega, nepredstavljivo boljšega?

Eno od orodji Access Consciousnessa je občutek lahkotnosti ob vsem, kar je za vas resnično in občutek teže, ob vsem kar za vas ni resnično. S tem orodjem si lahko pomagate tudi pri odločitvi za ta seminar. Torej, če ste ob braju tega besedila začutili lahkotnost in ekspanzijo to pomeni, da zaznavate možnosti in prihodnost, ki si jo boste lahko ustvarili, če se udeležite Temljev.  Kaj bi to pomenilo za vaše življenje v roku 5 let? 

Kaj če je zdaj čas, da začnete odvijati svoje darilo življenja?

***************************************************************

Več o vsebini seminarja lahko raziščete TUKAJ.

Seminar traja 4 dni. Pogoj za udeležbo je opravljena delavnica Access Bars

Prejeli boste praktična orodje za vsakdanje življenje, ki vključujejo tudi nekatere telesne procese.

Ana Omanovič je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Četrtek – Nedelja, 3. – 6. december 2020, od 9. – 17. ure
Lokacija: ONLINE – preko spleta iz udobja svojega doma
Cena: 1100 EUR, ponavljanje 550 EUR (v kolikor je ponavljanje v roku enega leta)

Več informacij in PRIJAVA na info@anaomanovic.com ali telefon 040 504 127.