izberi zase

Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija

Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija

Nedelja, 29. marec 2015, od 13. – 16.30

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas,  da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 131-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj.

Vabljeni na delavnico demolekularne manifestacije in molekularne demanifestacije.

Demolekularna manifestacija pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo, molekularna demanifestacija pa na dekreiranje nečesa kar obstaja.

Ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo, lahko zaženete proces demolekularne manifestacije vsega, kar bi moralo tam obstajati, pa ne obstaja in molekularno demanifesatcijo vsega, kar tam je, vendar ne bi smelo biti.

accessVsa stanja v telesu, od artritisa, tumorja, do peg in znamenj – tam, kjer je nekaj dodatnega zraslo in ali tam, kjer nečesa ni dovolj kot bi moralo biti.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali proces Demolekularne manifestacije ali molekularne demanifestacije.

Delavnico vodi Ana Omanovič, ki je certificirana izvajalka Access Bars®, certificirana izvajalka Access Body procesov, opravljene ima tudi  Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, Access Level 1, 2,3 in Body Class.

Za udeležbo na delavnicah ni nikakršnih predpogojev. 

Termin: Nedelja, 29. marec 2015, od 13. – 16.30
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 60 EUR

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omenjeno.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še