izberi zase

Moč meditacije v vsakdanjem življenju LJUBLJANA

Moč meditacije v vsakdanjem življenju LJUBLJANA

x. junij 2014 od 18.-21. ure

Meditacija je stik s sabo. Ponovno se povežemo s svojo notranjostjo, svojimi občutki in sledimo vedno globjemu sebi. Vsak dan lahko preživljamo v meditaciji, torej v sebi, v svojem telesu in v čutenju sebe.

Osnova življenja je, da imamo in živimo sebe. Ozreti se vase je ključ k svobodi, lastni moči in temu, da živimo svojo resnico. V nas je vse, kar potrebujemo za polno življenje.

V nas so vsi odgovori o življenju. Samo vprašati je treba. Naša pot skozi življenje je pot navznoter, globje ko čutiš sebe, bolj na široko živiš življenje.

Z meditacijo lahko spreminjamo svojo energijo in informacije, ki jih sevamo v vesolje. Mi smo tisti, ki si lahko vedno spremenimo življenje.

Skozi delavnico se bomo naučili meditirati in kako vse lahko meditacijo, torej stik s sabo, uporabimo v svojem življenju.

Dogodek vodi intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič.

Termin: x. junij 2014 od 18.-21. ure
Lokacija: Hiša radostiDunajska 58, Ljubljana

Dogodek je naše darilo vam, omogočeni bodo prostovoljni prispevki za prostor.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Haris Omanovič vodi delavnice duhovne in osebne rasti v Hiši radosti in po Sloveniji. Vedno bolj odkriva življenje in to predaja naprej skozi svoje delo. Svoja življenjska spoznanja že tri leta tudi poklicno deli z drugimi. Vodi Theta Healing seminarje, svoje intenzivne vikend delavnice Mojster sebe, redne sredine delavnice osebne rasti v Ljubljani z imenom Moje srede in različne večerne delavnice. Vedno bolj spoznava, kako je za naše življenje pomemben stik z naravo, rastlinami in živalmi, in to vedno bolj predaja naprej. Udeleženci njegovih delavnic se osvobodijo od omejitev, povežejo s svojo pravo naravo in začnejo živeti sebe in svoje življenje.