izberi zase

Skupinsko zdravljenje z aktivnim dihanjem – vodi David Elliot

Skupinsko zdravljenje z aktivnim dihanjem – vodi David Elliot

Torek, 24. marec, od 19. do 22. ure

Kot nekdo, ki “sliši” skozi svoje čute, je David Elliott jasnoslušen zdravilec, ki prepoznava premnoga čustva in strahove, ki jih ljudje tiščijo v sebi. S pomočjo poslušanja in osnovnih tehnik dihanja, je David pomagal stotinam ljudi po vsem svetu, da so prišli do večje jasnosti in sreče v svojem umu, telesu in duhu.

David pravi: “Moj glavni cilj je naučiti ljudi, kako se lahko sami pozdravijo. Kamor usmerjamo zavest, tam teče energija.”

IMG_3673

Pranajama je sredstvo zdravljenja. V sanskrtu prana ali dih pomeni življensko silo, yama pa pomeni zadržati ali omejiti. Aktivno dihanje je en vidik tega, kar David Elliott počne v celoti. Je en element v paleti orodij, ki sestavljajo njegovo prakso.

“To je orodje, ki pomaga ljudem iti ven iz glave… pomaga ljudem, da se odprejo. Da odprejo svoje srce in nehajo razmišljati ali se osredotočati izven sebe. Tako z meditacijo dihanja učimo ljudi, da se zazrejo vase. Da se umirijo, da se povsem odprejo in dopustijo, da vesolje vstopi v njih kot ljubezen… kot ljubezen do sebe,” pravi.

Kaj se zgodi v krogu aktivnega dihanja?

“Ustvarjamo vrtinec. Ustvarjamo veliko količino energije, ki se premika po prostoru. In ko se ljudje z njo povežejo, jih to ponese v izkušnjo, kjer zelo globoko čutijo svoje občutke. Ljudem pomagamo, da se odklopijo od vsega sranja, ki so ga prinesli s seboj. In v tistem trenutku… tisti trenutek širimo, širimo njihovo zavest. Dobesedno pa počnemo to, da stimuliramo hipotalamus, ki je povezan s kronsko čakro. Ko se to zgodi, začnejo endorfini, ki se sproščajo, sprožati s kaskadnim vplivom ostale žleze z notranjim izločanjem, čakre, in to je tisto, kar povzroči velik vnos energije.”

David je na svoji poti kot zdravilec dospel do zmožnosti, da lahko bistvo svojega dela strne v na videz preprosto trditev: “Vsi imamo moč, da ozdravimo vsakršno tegobo v samemu sebi. Največja težava, s katero ljudje pridejo k meni, je ta, da niso povezani s seboj. In zavoljo tega pomanjkanja povezave so osredotočeni izven sebe, kjer bi radi našli vse odgovore.”

Termin: Torek, 24. marec, 19-22h
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska cesta 58, Ljubljana
Cena: 60€ (45€ pred 28.2.)

Obvezne so predhodne prijave na info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Dogodek traja tri ure. Prijava je dokončno potrjena ob prejetem plačilu.

Zagotovljen bo sprotni prevod v slovenščino.

Za zasebno seanso z Davidom nas kontaktirajte. Cena individualne terapije, ki traja eno uro in deset minut, je 200€.

Preberite še