izberi zase

Celodnevna delavnica Urjenje zdravilstva – vodi David Elliott

Celodnevna delavnica Urjenje zdravilstva – vodi David Elliott

Torek, 24. marec, od 9. ure do 16.30

Namen delavnice Urjenja zdravilstva 1 je odkriti vaš talent zdravilca, okrepiti vašo samozavest pri tem talentu s pomočjo orodij in praktične izkušnje izvajanja zdravljenja, ter povečati vašo sposobnost videnja, slišanja, čutenja in intuitivnega vedenja resnice. Na vadbi se boste spoznali z osnovnimi tehnikami zdravljenja, kako se ozdraviti v primeru blokirane energije, kronične fizične in čustvene bolečine strahu, kako brati energijo… To je prva od štirih stopenj teh delavnic, ki vas usposobijo kot zdravilca.

Urjenje zdravilstva 1 vsekakor priporočamo kot začetek in osnovo vsakomur, ki se želi baviti z zdravilstvom ali ki želi ozdraviti samega sebe.

DE_CMT_8639

Kot nekdo, ki “sliši” skozi svoje čute, je David Elliott jasnoslušen zdravilec, ki prepoznava premnoga čustva in strahove, ki jih ljudje tiščijo v sebi. S pomočjo poslušanja in osnovnih tehnik dihanja, je David pomagal stotinam ljudi po vsem svetu, da so prišli do večje jasnosti in sreče v svojem umu, telesu in duhu.

David pravi: “Moj glavni cilj je naučiti ljudi, kako se lahko sami pozdravijo. Kamor usmerjamo zavest, tam teče energija.”

IMG_3673

Pranajama je sredstvo zdravljenja. V sanskrtu prana ali dih pomeni življensko silo, yama pa pomeni zadržati ali omejiti. Aktivno dihanje je en vidik tega, kar David Elliott počne v celoti. Je en element v paleti orodij, ki sestavljajo njegovo prakso.

“To je orodje, ki pomaga ljudem iti ven iz glave… pomaga ljudem, da se odprejo. Da odprejo svoje srce in nehajo razmišljati ali se osredotočati izven sebe. Tako z meditacijo dihanja učimo ljudi, da se zazrejo vase. Da se umirijo, da se povsem odprejo in dopustijo, da vesolje vstopi v njih kot ljubezen… kot ljubezen do sebe,” pravi.

Kaj se zgodi v krogu aktivnega dihanja?

“Ustvarjamo vrtinec. Ustvarjamo veliko količino energije, ki se premika po prostoru. In ko se ljudje z njo povežejo, jih to ponese v izkušnjo, kjer zelo globoko čutijo svoje občutke. Ljudem pomagamo, da se odklopijo od vsega sranja, ki so ga prinesli s seboj. In v tistem trenutku… tisti trenutek širimo, širimo njihovo zavest. Dobesedno pa počnemo to, da stimuliramo hipotalamus, ki je povezan s kronsko čakro. Ko se to zgodi, začnejo endorfini, ki se sproščajo, sprožati s kaskadnim vplivom ostale žleze z notranjim izločanjem, čakre, in to je tisto, kar povzroči velik vnos energije.”

David je na svoji poti kot zdravilec dospel do zmožnosti, da lahko bistvo svojega dela strne v na videz preprosto trditev: “Vsi imamo moč, da ozdravimo vsakršno tegobo v samemu sebi. Največja težava, s katero ljudje pridejo k meni, je ta, da niso povezani s seboj. In zavoljo tega pomanjkanja povezave so osredotočeni izven sebe, kjer bi radi našli vse odgovore.”

Termin: Torek, 24. marec, 9:00 – 16:30
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska cesta 58, Ljubljana
Cena: 190€

Obvezne so predhodne prijave na info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Dogodek traja dvakrat po tri ure, vmes je ena ura in pol odmora za kosilo. Prostor je omejen, zato se je nujno potrebno vnaprej prijaviti. Prijava je dokončno potrjena ob prejetem plačilu.

Zagotovljen bo sprotni prevod v slovenščino.

Za zasebno seanso z Davidom nas kontaktirajte. Cena individualne terapije, ki traja eno uro in deset minut, je 200€.

Preberite še