izberi zase

AKTIVACIJA DRUŽINE v Velenju

AKTIVACIJA DRUŽINE v Velenju

Torek, 11. november od 18. do 21. ure

Družina, v kateri smo se rodili, je osnova našega življenja. Pogosto se nam v različnih področjih življenje ponavljajo blokade iz otroštva in naši družinski vzorci. Tako nam ne steče v karieri, partnerstvu, svoji novi družini in ne živimo toliko usklajenosti s sabo. Ko se uskladimo s svojo družino, lahko začnemo lahkotneje živeti in kreirati svoje življenje.

Aktivirali bomo pretok energije, enost, ponovno združitev in okrepitev naše matične družine. S tem bomo okrepili sebe in svoje življenje. Odprli se bomo svobodi, moči, prebudili svoje temelje in zaledje in lahkotno stopili naprej v odrasli svet. Naredili bomo nekaj preprostih, čutnih in srčnih skupinskih vaj in začutili, kaj pomeni enost v družini v energijskem smislu. Družina je osnova življenja na Zemlji in ko bodo družine začele živeti skladnost, bo vedno več skladnosti na našem čudovitem planetu.

Odprli se bomo harmoniji v naši preteklosti in tako se odprli harmoniji v naši sedanjosti in prihodnosti. Na sami delavnici bomo tudi aktivirali tudi energijo svoje nove družine, svojega partnerstva in svojega osebnega ustvarjanja. Življenje je tukaj za nas!

Delavnico vodi intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič. V zadnjih treh letih je razvijal svoje delo skozi več kot 300 delavnic osebne in duhovne rasti po celi Sloveniji. Vseskozi se uči iz življenja, iz vsake situacije in to podaja naprej skozi delavnice. Ljudi skozi svoje delo uči, kako prevzeti odgovornost zase in za svoje življenje in kako živeti svojo polnost. Vedno bolj spoznava, kako preprosta je čarobnost življenja in to vedno bolj na preprost način podaja naprej.

Termin: Torek, 11. november od 18. do 21. ure
Lokacija: Društvo Anima Libera, Trg svobode 6, Velenje (stavba Farmin)
Cena: 30 eur

  • Za študente, dijake, brezposelne in upokojence je cena 20 eur.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.