izberi zase

ACCESS BARS v Mariboru z Ano Omanovič

ACCESS BARS v Mariboru z Ano Omanovič

Sobota, 4. april od 10. do 18. ure

Se spominjate zadnjega trenutka v vašem življenju, ko ste bili popolnoma mirni in zadovoljni? Ali pa je že malo predolgo, odkar ste prejeli negovanje in prijaznost brez kakršnegakoli sojenja vašega telesa in bitja?

Ste vedeli, da je v vaši glavi 32 točk, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali? Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju. To je priložnost, da se znebite vsega.

Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.

Točke so pomagale tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, nervozami, stresom in veliko več.

V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vase celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega.

Delavnica Access Bars® je namenjena vsem, ki želite vse v svojem življenju ustvarjati z lahkoto.

Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman.

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmane.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Delavnice vodi Ana Omanovič, ki je certificirana izvajalka Access Bars®, certificirana izvajalka Access Body procesov, opravljene ima tudi  Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3 in Body Class.

Termin: Sobota, 4. april od 10. do 18. ure
Lokacija: Dream room, Šentiljska 37c, Maribor
Cena: 190 EUR

  • Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
  • Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena (95 EUR).
  • Ponavljanje delavnice stane 95 eur.
Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

V ceno delavnice sta vključena priročnik in prigrizek. Udobno se oblecite, zraven prinesite odejo, vzglavnik in prenosno masažno mizo, če jo imate.

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omenjeno.

Access Bars je del Access Consciousness.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese,  ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Eden izmed najbolj prepoznavnih procesov je Access Bars. Prisoten je v 131-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj. Več različnih delavnic redno organiziramo tudi v Hiši radosti.

Preberite še