izberi zase

Druženje in predavanje o Access Consciousnessu in tehniki Access Bars

Druženje in predavanje o Access Consciousnessu in tehniki Access Bars

Ponedeljek, 14. april, od 19. ure dalje

Vabimo vas na druženje in predavanje o Access Consciousnessu in tehniki Access Bars v Hišo Radosti v Ljubljani.

Dobrodošli ste vsi – sedanji in bodoči Access Bars praktiki. Pripeljete lahko tudi svoje prijatelje, starše, otroke, partnerja/ko, soseda/o, znance…

Si želite izvedeti, kaj je Access? Ali imate nekaj vprašanj, ki še niso bila odgovorjena? Potrebujete nekaj nasvetov o tem, kako priti do še boljših rezultatov pri delu z Barsi?

Dobili boste tudi vse informacije v zvezi z delavnicami in dogodki Access Counsciousnessa, ki nas čakajo v aprilu in maju.

Igrali se boste lahko z orodji Acccess Consciousnessa, poskusili Access Bars tretman, če še niste imeli priložnosti do sedaj.

Predstavitev vodi: Snježana Gottstein, Certified Bars, Foundation & Level 1 Facilitator, Body Prosess Facilitator.

Snježana več kot dvajset let študira in prakticira različne tehnike samorazvoja in pomoči. Z Acccess Consciousness se je spoznala pred dvema letoma in vse do takrat ji nič ni prineselo tako hitrih rezultatov, po drugi strani pa tudi nič ni bilo tako enostavno.
Access Counsciousenss živi 24/7. Vodi predavanja, delavnice, izvaja zasebne terapije. Ves čas se izobražuje in zbira nova znanja po vsem svetu.

Veselimo se druženja z vami!998117_10201397117908742_527200905_n

Termin: Ponedeljek, 14. april, od 19. ure dalje
Lokacija: Hiša radosti, Bežigrad, Ljubljana
Dogodek je brezplačen.

Obvezne so prijave pred dogodkom na mail info@hisaradosti.com. Prijavite se čimprej, saj je število udeležencev omejeno.