izberi zase

10 ključev do popolne svobode

10 ključev do popolne svobode

Nedelja, 10. april, od 10. – 14. ure

Te zanimajo načini in poti iz zmešnjave, iz katere trenutno deluješ? Ni nič tako kot bi moralo biti? Tako kot si želiš da je? Iščeš ključe in načine kako pobegniti iz zapora, ki mu pravimo ta realnost?

Si sam ustvarjalec svoje resničnosti in prav vse, kar se ti dogaja v življenju, si izbral sam. To pomeni, da lahko izbereš tudi še veliko drugega, kar je lahko mnogo več kot to, kar trenutno živiš. Na voljo nam je neskončen menu izbir, ki jih nikoli ne izbiramo, ker niti ne vemo, da lahko.

Nedeljska delavnica nas bo popeljala na pot zelo drugačnega funkcioniranja v tej resničnosti. Kaj je če vse izbira in kaj če je ta izbira lahko preprosta in lahkotna? Prav tako sprememba?

Katere napake se ne upaš narediti, in če bi jo naredil, bi spremenila vse tvoje resničnosti?

Dobrodošli na delavnico 10 ključev do popolne svobode, ki je oblikovana po knjigi Garyja Douglasa, ustanovitelja Access Consciousness-a.

Vsak ključ je ustvarjen tako, da vam omogoča več prostora, da se priključite na avtocesto do več zavedanja.Vaše življenje bo še vedno teklo naprej, ampak sedaj boste imeli več svobode in možnosti za obvladovanje česarkoli, kar se vam bo pojavilo na poti.

Delavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih večdnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness. 

Termin: Nedelja, 10. april, od 10. – 14. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 EUR

Na delavnico se lahko prijavite preko emaila info@hisaradosti.com ali telefona 040 504 127.

 

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še