izberi zase

1 preprosto vprašanje, s katerim si lahko spremenite življenje

1 preprosto vprašanje, s katerim si lahko spremenite življenje

Kaj če bi postavljanje vprašanj lahko spremenilo vaše življenje in odprlo vrata k nečemu boljšemu, lepšemu?

Eno izmed osnovnih orodij Access Consciousness-a je postavljanje vprašanj. Zakaj in kako deluje?

Ali ste vedeli, da po čemer sprašujete v vašem življenju, to kreirate in to potem tudi imate?
(npr.v “težkih situacijah” se pogosto vprašamo “Kako je lahko še hujše, slabše kot to?”, in vesolje nam to dostavi, saj smo ga vendar vprašali kako)

Univerzum ves čas čaka, da nas obdari, da nam da vse, kar si želimo. Vendar nikoli ne pomislimo na to, da bi vprašali po tistem, kar si želimo v svojem življenju. “Vprašaj in prejel boš” je pravzaprav univerzalna resnica. Vprašanje vedno opolnomoča, medtem ko je z odgovori nasprotno. Ko postavite vprašanje, odprete vrata k neskončnim možnostim. Ko pridete do zaključka ali odgovora, kako naj bi se nekaj zgodilo, kreirate omejitve.

Zelo pomembno pri postavljanju vprašanj je, da nanj ne iščemo odgovorov. Celo življenje so nas učili, naj za vsako stvar poiščemo odgovor. Namen vprašanja je, da ga postavimo z otroško radovednostjo in se odpremo neskončnim možnostim. Pustimo, da vprašanje ostane brez odgovora in dopustimo da se z njim pojavi zavedanje. Zavedanje je kot lahkoten dotik peresa. Doseže te kot mimoidoča misel, sanje, klic prijatelja, informacija, ki jo ujameš v pogovoru, kot knjiga, ki jo bereš ravno v pravem trenutku. Zavedanje pride iz vedenja, ne razmišljanja.

Vsak odgovor je zaključek. Ko sklepaš, kako se bodo stvari zgodile in razpletle ustaviš energijo in prav tako vse stvari, ki bi se lahko pojavile, ker jih blokiraš s tem, ko se ti zdijo nemogoče ali mogoče.

Ali ne bi bilo bolj zabavno, če bi samo vprašali po nečem, kar si želimo v življenju? In bi bili nato presenečeni nad tem, kako in kdaj se to pojavi?
Podobno je kot otroci, ki razmišljajo o svojem rojstnem dnevu. Vedo, da prihaja in vedo, da bo super. Ne vedo pa, kako bo točno izgledal “njihov dan” in se s tem tudi ne obremenjujejo. Ko spustiš omejitev o tem, kako bi se stvari morale zgoditi in dogajati, se lahko spremenijo in lahko jih kreiramo veliko bolj čarobno, kot ste si lahko kadarkoli sploh predstavljali, da je mogoče.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Pogovarjajte se z entitetami brez strahu

V spodnjem posnetku lahko poslušate Dr. Dain Heer-a iz seminarja Bodi ti, spremeni svet v Južni Afriki, ki govori o tem, kako lahko uporabljate preprosto vprašanje Access Consciousness-a “Kako je lahko še boljše kot to?” in si z njim spremenite svoj svet.

 

Delavnice Access Consciousness, ki jih organiziramo v Hiši radosti >>

Vir: Access Consciousness
prevedeno za Hišo radosti

Preberite še