izberi zase

Kako ustvariti prihodnost popolne svobode in izbire

Kako ustvariti prihodnost popolne svobode in izbire

Kako je živeti popolnoma svobodno življenje? Ali to pomeni, da imaš veliko denarja, avtomobilov in pravljičnih gradov? Je to življenje, v katerem imaš vse, kar si želiš preprosto na dosegu roke? Ali pa je svoboda tvoja zmožnost, da izbereš, spremeniš in ustvarjaš zase in s tem celo presežeš svoje najbolj nore sanje?

Če si se odločil, da svoboda pomeni imeti denar, dobiti stvari takoj v trenutku ali pa potovati kamorkoli v tujino, potem si za vir svobode določil druge stvari in uspešnost nečesa, namesto da bi ozavestil, da si ti vir sprememb v prihodnosti.

“Vsaka tvoja izbira ustvarja tvojo prihodnost. Ali si ustvarjaš prihodnost, ki bi jo rad živel?”

Svoboda se začne z zavedanjem, da si sam kreator svoje realnosti – je spoznanje, da si sam sredstvo, ki si kreira življenje, da imaš vso moč in vse potrebne potenciale, da postaneš, narediš, imaš in ustvariš, karkoli si sam resnično želiš. Nihče na tem planetu nas do zdaj še ni naučil, da lahko izbiramo. Naučeni pa smo bili, da se lahko odločamo med prav in narobe, da presojamo, diskriminiramo in iščemo pravilne odgovore, namesto da bi izbirali zase in s tem ustvarili ogromno novih možnosti za svoje življenje.

Če lahko izbiraš brez vseh sodb, kaj si boš izbral, kar nisi še nikoli do sedaj? Zavedaj se, da vsaka izbira, ki jo sprejmeš, ustvarja tvojo prihodnost. Ali si ustvarjaš prihodnost, ki si je želiš? Če je odgovor ne, kako lahko začneš? Najprej je pomembno, da ozavestiš, da nobena izbira ni pravilna ali napačna. Vsaka izbira pa kreira življenje v prihodnosti, zato se vedno vprašaj: “Kaj si resnično želim ustvariti?”

Ko smo bili otroci nas niso nikoli spraševali, niti nas niso spodbujali, da bi sami ugotovili, kaj si želimo in česa in kar ni še nihče do takrat. Dobro pa smo bili naučeni, kako se prilagajati družbi in kako se strinjati z vsem, kar so nam povedali.

“Če bi rad v prihodnosti živel drugače od vseh ostalih ljudi, se vprašaj, kakšno življenje in prihodnost si želiš ustvariti?” 

S tem vprašanjem lahko začutiš energijo življenja in vsega, kar si želiš. Od tukaj lahko izbiraš naprej!

Vsak izmed nas ima izbiro. Ne gre za deljenje na prav in narobe, skrivnost je v vprašanju, ki si ga postaviš vedno, ko si nekaj izbiraš in se odločaš zase: Kakšno bo moje življenje v roku petih, desetih ali stotih let, če si ta trenutek to izberem? In kakšno bo moje življenje v primeru, če si tega ne izberem?

S tem začenjaš spoznavati, da obstaja energija, ki ti omogoča izbirati stvari zase, ki jih ostali ne morejo izbrati. Če želiš spremeniti svojo prihodnost, izbiraj zase še naprej. Če jo želiš potem spet spremeniti, enostavno spet spremeni svojo izbiro. Vseskozi lahko spreminjamo svoje izbire in s tem ustvarjamo prihodnost po svoji meri.

“Če si pripravljen vztrajati pri svojih željah, to pomeni, da sam sebi omogočaš svobodno ustvarjati in doseči čudeže…”

Če ne boš nikoli obupal nad svojimi željami, če si pripravljen narediti vse, kar je potrebno, da se uresničijo in če ti je jasno, da se vse prikaže in zgodi v drugačni obliki, kot si sploh lahko predstavljaš, potem to pomeni, da si dopuščaš svobodo pri ustvarjanju in uresničevanju čudežev, ki jo je le malo ljudi pripravljeno imeti.

Delavnice Access Consciousness, ki jih organiziramo v Hiši radosti >>

Vir: Access Consciousness
prevedla Nadja Ogrinc

Preberite še