izberi zase

Učenje in delovanje na drugačen način

Učenje in delovanje na drugačen način

Četrtek, 24. marec 2016 od 15. do 17. ure

Ali se težko spravite k učenju?  Kaj za vas pomeni šola? Koliko se obsojate, česa vse ne znate? Se vam zdi, da od vas pričakujejo preveč?

Menite, da niste dobri v matematiki? Za kaj vse ste se še odločili ali pa prevzeli prepričanje, da vam ne gre, da niste dobri v tem?

Kaj če sta lahko učenje in šola veliko zabavnejša? Kaj če obstajajo načini drugačnega, lahkotnejšega in učinkovitejšega delovanja?

Vabljeni na delavnico, na kateri se boste naučili, kako bti najbolj učinkoviti in kreativni pri učenju in to na čisto drugačen, nepredstavljiv način. Spoznali in uporabili bomo orodja Access Consciousnessa™, se naučili osnov hitrega branja in učinkovitega učenja ter samostojno raziskali, kaj vse je še mogoče in kaj deluje za vsakega posameznika.

Kaj če so vaše šibkosti v resnici vaši največji potenciali?

Kaj če bi ozavestili svoje sposobnosti in jih začeli uporabljati?

Kdaj ste se odločili, da vam nekaj ne gre in da niste uspešni? Kaj če to ni res? Kaj če ste lahko vse, tudi najboljši matematik?

Koliko več si lahko dovolite vedeti?

Četrtkova delavnica je namenjena vsem osnovnošolskim otrokom, ki si zase želijo nekaj drugačnega.

Raziskovali bomo drugačne načine učenja, ki morda še ne obstajajo. Če vas zanima, kako ste lahko najbolj produktivni, kako se lahko pri tem zabavate in kako lahko dostopate do podatkov, brez, da bi si jih morali s trudom zapomniti, je delavnica prava za vas.

Na delavnico lahko s seboj prinesete gradivo in snov, ki  jo trenutno obravnavate v šoli in se jo morate naučiti. Tako bom lahko na praktičnih primerih preizkusili, kaj vse je še mogoče.

Delavnico vodi Nadja Ogrinc, ki se je v preteklem letu dni s pomočjo delavnic osebne rasti v Hiši radosti odprla življenju, ki si ga ustvarja čisto po svoje. Opravljenih ima več različnih delavnic Access Consciousness, med njimi tudi Temeljni tečaj ter Stopnja 1, in je voditeljica delavnic Access Bars ter ostalih telesnih procesov Access Consciousness.

Termin: Četrtek, 24. 3. 2016
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58
Cena: 20 eur

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omejeno.

Preberite še