izberi zase

Tvoja izbira spreminja realnost

Tvoja izbira spreminja realnost

Kot večina ljudi, si verjetno tudi ti do sedaj vse v svojem življenju izbiral iz menija te resničnosti: prav, narobe, dobro, slabo, omejeno, neomejeno. Nič od tega ne odpira možnosti, ki so resnično mogoče in na katere sploh še nisi nikoli pomislil.

Namesto da na vse stvari v svojem življenju gledaš iz stališča pravilnosti ali napačnosti ali iz sojenja kaj je dobro in kaj slabo, raje poglej na to, kaj bo tvoja trenutna izbira kreirala v prihodnosti. Vprašaj se: “Kaj bo to ustvarilo? Ali bo ta izbira ustvarila drugačne možnosti, na katere nisem niti pomislil?”

Kaj če bi na svoje izbire gledali iz tega stališča? Kaj če bi začeli kreirati iz možnosti?

Nikoli se ne sprašujte: “Kaj bo ta izbira kreirala v tej realnosti?” ampak vprašajte: “Kaj bo to kreiralo, kar je onkraj vsega, kar sem kadarkoli vedel ali mislil, da je mogoče? Kaj lahko ta izbira ustvari, kar je boljše od vsega, kar obstaja na Zemlji do sedaj?”

Tvoja izbira bo spremenila resničnost. Ozavesti to. Si želiš ustvariti drugačen svet? Potem izberi to. Nehaj se pretvarjati, da tvoja izbira ni relevantna. Izbira, ki jo narediš iz stanja zavedanja bo ustvarila spremembo v realnosti ostalih.

Je to tisto, kar si želiš ustvariti? Potem si to izberi!giftyouare

Vsak od vas je od nekdaj zase vedel, da je poseben, nikoli pa si tega niste priznali. Nihče drug ni tega prepoznal v vas, zato ste to zanikali. Če ste si želeli drugačne resničnosti, katere ni mogel videti nihče drug, ste to zanikali. Namesto, da iščete potrditve pri drugih ljudeh, raje sledite sebi.

Vsak od nas, kot darilo, kar smo, ima nekaj, kar lahko ponudi svetu in s tem se lahko vse spremeni. Pogledati moraš v svoj lasten žep in najti darilo, ki je tam že celo tvoje življenje. Veš, da je tam. Veš, da ga imaš. Namesto, da bi to ozavestil in si priznal, da je tako, vedno gledaš v resničnosti drugih ljudi in se trudiš najti nekaj vrednega tam.

Sam si unikatno darilo svetu. Ali si kadarkoli to ozavestil? Kaj bi bilo potrebno, da prepoznaš, kaj resnično si in česa si zmožen? Prepoznaj tudi vse, kar bi si lahko izbral, pa si do zdaj še nisi, kajti če bi si to izbral, bi se vse spremenilo.

Koliko izbir, ki so ti na voljo še nisi ozavestil, ker če bi jih ozavestil, bi to spremenilo svet na način, kot si želiš?

Drugačnega delovanja se lahko naučite na delavnicah v Hiši radosti.
Povzeto po: Access Consciousness Blog

 

Preberite še