izberi zase

Drugačnost ne zahteva ločevanja

Drugačnost ne zahteva ločevanja

Gandhi je rekel: “Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.”

Zakaj torej še vedno ne uporabljaš vseh svojih kapacitet, da bi lahko bil vse, kar v resnici si in bi s tem ustvarjal spremembo, ki si jo želiš videti v svetu?

Vsak od nas je lahko vir spremembe, večina pa to ni pripravljena postati. Do zdaj ste želeli utelesiti ideal, kar je ustvarjalo konflikte, sojenje in skrivanje resničnega sebe. To pa ni tisto, kar bi si želeli zase. Vprašate lahko: “Kaj lahko generiram in ustvarim, kar bo onkraj vsega za kar sem si kadarkoli mislil, da je mogoče?”

Drugačnost ne zahteva ločevanja od enosti, kar ste. Če želite biti resnično drugačni je enost potrebna. Unikatna oseba je nekdo, ki deluje iz zavedanja in enosti. Ko ste to pripravljeni postati tudi sami, se vse in vsakdo okoli vas začne spreminjati.

Si resnično želite spremembe?

Če imate zavedanje, boste uživali v vsem v življenju. Zavedanje prinaša občutek miru. Gre za odprto vesolje, kjer vse postane Open-Doorsmogoče, kjer je vse dostopno in kjer vaše izbire določajo, kaj se vam dogaja. Mir in radost tukaj soobstajata. Zavedanje je zaznavanje možnosti, ekspanzije in hvaležnosti za vse in vsakogar.

Ko si začnete izbirati zavedanje, se za vas kar naenkrat odprejo vrata do več možnosti in ekspanzije vašega življenja.

Ali imate fiksno prepričanje, da se boste nekoč že opogumili uporabljati zavedanje? Ali si mislite: “Zavedati se bom začel, ko bo čas, ko bom dovolj pripravljen…”

Če je zavedanje še nekaj let stran, kaj boste torej ohranjali do takrat? Vaša fiksna stališča!?

Če je to tisto, kar vas opisuje, potem lako takoj ozavestite, da zavedanje ni mišica, ki bi jo bilo potrebno natrenirati, ampak je izbira, ki jo lahko naredite že v tem trenutku.

Drugačnega delovanja se lahko naučite na delavnicah v Hiši radosti.
Povzeto po: Access Consciousness Blog

 

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še