izberi zase

ThetaHealing Uvodno predavanje v Ljubljani

17. september 2012
Lokacija: Ljubljana

Spoznali bomo, kdo smo, zakaj smo tukaj in zakaj se naše življenje odvija tako, kot se. Srečali se bomo s Theta Healingom, tehniko, ki nam pomaga, da si življenje spremenimo in da sami odločamo, kakšno bomo imeli. Do zdaj so nas po tej poti peljali nezavedni vzorci in občutki, ki smo jih vedno tlačili samo globlje in globlje. Vse skupaj se nam nabira celo življenje in vedno imamo manj volje in energije. Zdaj bomo svoje življenje obrnili v drugo smer, začeli se bomo imeti radi, začeli bomo ljubiti življenje in videli bomo, kako je lahko vse pozitivno, ker v bistvu tako je že vseskozi. S Theta Healingom očistimo podzavestna prepričanja, ojačamo svojo intuicijo in začnemo odgovore in srečo iskati v sebi. Vse je v nas in to začutimo že na uvodnem predavanju.

Naučili se bomo:
Kako se soočati z izzivi v življenju
Kdo smo in zakaj smo tukaj
Kako si spremeniti življenje
Kako je življenje preprosto
Začutili bomo energijo Brezpogojne ljubezni
Kako si odpraviti psihične in fizične težave
Kako si izboljšati odnose
Kako ljubiti sebe in vse okoli sebe

Delavnico bo vodil učitelj ThetaHealinga Haris Omanović.

Termin: 17. september, od 18 do 21h
Lokacija:
Bežigrad, Ljubljana
Cena: 50 eur

Preberite si mnenja udeležencev ThetaHealing seminarja >

Obvezne so predhodne prijave. Prijavite se čimprej, ker je število mest omejeno. Več o lokaciji izveste po elektronski pošti. Prijave sprejemamo na info@hisaradosti.com

Z uvodnim predavanjem še ne postanete ThetaHealing praktik, za to se je potrebno udeležiti Začetnega seminarja ThetaHealinga.

  • Plačilo za Uvodno predavanje se prenese v plačilo Začetnega seminarja, če se ga udeležite v naslednjih dveh mesecih pri istem učitelju.

Več o ThetaHealing seminarjih