ThetaHealing seminarji

[nggallery id=4]

Theta Healing je mednarodno priznana zdravilska tehnika osebne rasti. Izvajalcev in učiteljev je ogromno po celem svetu. Že nekaj let pa jo prakticiramo tudi v Sloveniji. Na seminarjih Theta Healinga se naučimo soustvarjati skupaj z energijo in s tem si spremeniti življenje.

  • Naučimo se globoke sprostitve in uporabe le-te v svojem vsakdanjem življenju
  • Naučimo se intuicije, vpogleda v življenje in telo druge osebe
  • Naučimo se upravljati energijo, spreminjati lastnosti energijskega polja in prostora v katerem smo.
  • Naučimo se dela na podzavesti, odpravljanja vzrocev, strahov, travm.
  • In še veliko več različnih vaj na več različnih seminarjih.

 

VSI DOGODKI HIŠE RADOSTI >>

S pomočjo ThetaHealinga si spremenimo življenje. Zakaj? Ker spoznamo brezpogojno ljubezen in moč ljubezni. Začnemo se ljubiti in tako svoja jadra obrnemo v druge smer. S ThetaHealingom si na preprost način spremenimo podzavestne vzorce, odstranimo vse travme, strahove in potlačene občutke, ki nas ne spustijo naprej. Postanemo samozadostni in začnemo živeti. Naučimo pa se tudi delati vpoglede v telo, čutiti sebe in druge, bolj pa tudi čutimo druge energije, kristale, angele, naše prednike, drevesa in z njimi komuniciramo. Z vpogledi v telo lahko boljše pomagamo sebi in drugih, ker vidimo vzroke za ovire v sedanjosti. Svet se nam s ThetaHealingom spremeni. Začnemo delovati drugače in vse okoli nas postane drugače.

Zakon privlačnosti ne velja samo za naše misli, celo telo je tisto, ki privlači dogodke in ljudi v naše življenje. Naučimo se tudi poiskati te informacije in prepoznati omejitve, kot prijatelje, ki nam kažejo pot. Opravimo vzroke, spremenimo si življenje in s tem so zdravje, mir in svoboda neizbežni.

Nekaj vtisov po seminarju ThetaHealinga

Mateja iz PostojneZ vsakim dnem sem si bolj hvaležna, da sem si podarila to posebno darilo - theta healing vikend delavnico. Priznam, da sem bila po vikendu kar malce utrujena, zmedena in emocionalno pretresena (v dobrem pomenu besede), ampak tale vikend mi je dal ključe največjega in najmočnejšega BAGERJA mojih misli, ki od takrat dalje pridno in vztrajno čisti vso nepotrebno navlako, ki sem si jo skozi leta pridelala. Končno sem se začela zavedati sebe, svojih misli, predvsem pa čustev. Moja pot se je odprla in vodi le naprej. Življenje je pravzaprav tako... čudovito! :-) <3

Haris, hvala, ker nam vedno znova pomagaš pri zaletu, da lahko vzletimo z razširjenimi krili in s polnimi pljuči vdihnemo to čarobno življenje. <3

Mateja iz Postojne

B-TanayaNa Theta Healing seminar k Harisu sem se prišla v glavnem prizemljit, dobiti samozavest in seveda po tudi izkušnjo o metodi, ki je še ne poznam.

Prizemljitev prav grozljivo dobro deluje (da si včasih še mislim, kaj mi je blo tega treba). Sem mislila, da bo učinek delavnice trajal cca 1 - 2 tedna, pa še kar traja in traja in ves čas moram delat na sebi še bolj intenzivno, kot sem prej - pa ne morem se več skrivati, ker sem zdej tok prizemljena.

Samozavest pa - definitivno je bolje, kot je bilo, samo vem, da imam tukaj še toliko za podelat - ampak sem v odnosu do moža ful vidla kako se ne postavim zase (kako sem mislila, da ker ogromno stvari nimam postavljenih "kot bi bilo treba", da sploh nisem vredna, da se postavim zase) in tudi dojela zakaj me prijatelji nikoli niso tako spoštovali, kot sem jaz mislila, da bi me morali.

Sem res hvaležna za vse, kar je bilo na delavnici, Harisu in vsem, ki so bili tam in se tudi jaz pridružujem tistim, ki pravijo, da so dobili mnogo več, kot so pričakovali.

Tole na hitro - skoraj brez razmišljanja in samo dejstva.

B-Tanaya

NatalijaNa seminarju sem dojela, da je najboljši trenutek ZDAJ. Ko imamo določeno stvar v mislih, jo je dejansko treba izvajati in nato se dogaja samo od sebe in si na željeni poti. Vse je dejansko že v nas in do vsega, kar je za nas pomembno v danem trenutku, lahko dostopamo. Življenje nam nudi najboljše pogoje za naš razvoj.
Skozi celotni seminar se izvajajo praktične vaje in s tem pridobiš zaupanje vase. Odprl se mi je nov kanal, ki ga prej nisem uporabljala - vsaj zavestno ne. Ne vem kako sem lahko živela brez tega, ker zdaj se mi zdi bistvo vsega. Preko tega dostopamo do vsega in se tudi zdravimo. Nisem si predstavljala, da bom kdaj deležna tako kvalitetnega seminarja, ki mi je podal orodje, kako je dovolj le biti... ko poslušamo intuicijo + delujemo, si čaramo sanjsko življenje.
Haris, hvala, da si me spomnil kako enostavno je živeti! Si moj vzornik.

Natalija

Marija, GrosupljeKot prvo in najpomembnejše: hvala učitelju Harisu za enkratno in odlično vodenje obeh TH seminarjev. On ne samo, da predano predava, ampak tudi ve, verjame in živi, to, kar predava.
Kot drugo: hvala vsem kolegicam na obeh seminarjih; skupaj smo lažje prebrodile ovire in omejitve in se z vsakim dnem seminarjev hitreje bližale in zadnji dan seminarja tudi pristale na tako željenem cilju.
Kaj sta bila zame seminarja Theta healinga (začetni in nadaljevalni): čudovita pustolovščina, ki me je odgovorno pripeljala k sebi. Pred seminarji sem bila ekstremno vase zaprta oseba in nisem verjela vase. Med seminarji sem se počasi odpirala. Najlepše kar sem doživela pa je, vera vase in zaupanje vase. To dragoceno darilo mi je življenje postavilo na glavo in kar je najpomembnejše, postavilo me je na pot, katere smer določam jaz.

Bili smo čudovita ekipa, ki je odgovorno in sproščeno jadrala na krilih novih znanj.

Marija, Grosuplje

Katarina iz LjubljaneZa thetahealing sem se odločila , ker sem slišala da je to zelo enostavna in hitra tehnika, s katero si lahko spreminjamo vzorce, ki jih nosimo v sebi in ker sem imela občutek, da se mi že dolgo let ponavljajo iste zgodbe in da se vrtim v krogu. Seminarja sem se udeležila z nezaupanjem, a na delavnici sem ugotovila, da ta tehnika res deluje. Opravljali smo intuitivne vpoglede v telo in se učili, kako občutiti sebe. Odkrila sem, koliko čustvene navlake in vzorcev nosim s sabo. S pomočjo Harisa sem ozavestila vsaj delček te prtljage, kar mi do sedaj sami ni uspevalo. Začetni seminar Theta Healinga priporočam vsakomor, ki si želi spremeniti življenje na lepše.

Katarina iz Ljubljane

Vesna, Novo MestoSeminar mi je prinesel super izkušnjo, nova poznanstva, pomirjenost, ki sem jo tako zelo potrebovala in še eno potrditev več, da je vse, kar iščem v meni. Sedaj to občutim bolj kot kadarkoli do zdaj in vse postaja lažje in lepše. Hvala vsem na seminarju, bilo mi je nepozabno.

Vesna, Novo Mesto

Karmen K., PiranLjubezen, Svoboda, Lahkotnost. To je bilo vodilo,da sem se odločila za pot do spremembe v sebi oziroma da bi počistila smetišče dolgoletnega nalaganja. Seminar mi je deloval kot čudežna igra, na začetku s kratkimi trenutki refleksije "wauuu ali je vse to možno,a si domišjam", potem pa popolni odklop in vstop v mavrični vrtinec dajanja,prejemanja; v objemu prečudovitih oseb, v katerih sem že takoj na začetku začutila, kakor da bi bil v vsakem izmed njih delček mene. Za menoj so čarobni trenutki spoznanja, da smo vsi eno, da je vse tako enostavno ampak, da brez pomoči do teh trenutkov ne bi prišla. Zato vstopi na pot, ne delaj specializacije iz izgovorov, zapleši z lahkotnostjo s trenutki sreče,v objemu ljubezni. Hvala za smeh, solze, lahkotnost, poplavo ljubezni. Hvala, da sem del te čudovite energije <3

Karmen K., Piran

Romanca Šart, KoroškaThetaHealing sem spoznala preko prijateljice. Predstavila mi ga je, me uvedla v meditacije in mi naredila kar nekaj terapij. Zelo uspešno mi je počistila vso navlako, vse čakre, energijo. Zato sem prišla na seminar dobro energetsko pripravljena, polna zaupanja in pozitivno naravnana. Seminar sem kar posrkala. Kar uči Haris, to tudi živi. Je neposreden, topel, poln ljubezni in veselja. Všeč mi je bil način dela, vaje in tudi teoretični del. Presenečena sem bila nad tem da je vse tako enostavno. Deluje v to sploh ne dvomim. Hvala Harisu in celotni ekipi Hiše radosti.

Romanca Šart, Koroška

Gabrijela Škornjak, PtujSeminar je bil fenomenalen. Sicer sem bila od začetka skeptična, le kaj bi lahko bilo takega, kar že ne bi vedela. Kljub temu sem vedela, da preprosto moram biti tam. Da bom še globlje spoznala tisto kar sem leta in leta zanemarjala-sebe in svojo dušo ter naredila korak naprej. Energija med udeleženci seminarja se je preprosto zlila. Bilo je res čarobno doživetje biti eno z vsem. Čeprav me je po seminarju malo iztirilo, saj je bilo toliko vsega kar sem v sebi zanikala in tlačila in je enostavno bruhnilo ven. Sedaj sem res presrečna, da sem storila ta korak. Veliko bolje vidim stvari, ki mi hodijo ob strani, spoznala, da je lahko vse tako preprosto le toku se je treba prepustit. Najlepše pa je, ko ti drugi povejo, da si spremenjen v pozitivni smeri. Haris, tebi pa še posebej hvala za potrpežljivost. Preprosto rečeno HVALA vsem in vsakomur.

Gabrijela Škornjak, Ptuj

Janja Murko, PtujHaris nam je povedal ogromno. Najbolj so se me dotaknile besede: "Tukaj smo zato, da ga biksamo!". To v meni še danes odmeva, kajti celo življenje sem se trudila vedno ravnati prav, na ThetaHealing seminarju pa sem spoznala, da je vse popolno. Zahvala celotni ekipi! Ustvarjate čudeže. Ste čudež, ki je v moje življenje prišel ob pravem času. Hvala!

Janja Murko, Ptuj

Nina Knez, Ravne na KoroškemZaradi vsega kar se je zgodilo v povezavi s ThetaHealingom, se je vsakdan spremenil v večnost, svobodo in neskončnost. LJUBEZEN je povsod, ves čas in v vsem. Največje DARILO Thete pa je, da sem spoznala mojo dušno DRUŽINO. Sedaj sem eno z mojo mamo, ki je Zemlja in je rodila ves svet; eno z mjim očetom, ki je Jasnovidka in ima vedno bolj svetle oči; eno z mojo sestro, ki je Zdravilka in moja sorodna duša in eno z mojo teto, ki je Otrok in govori modrosti. Smo eno in samo SMO.

Nina Knez, Ravne na Koroškem

Stane Perkič, Murska SobotaŽe med seminarjem sem končno nekako resnično začel čutiti samega sebe - in to, da sem lahko začel izražati sebe takega, kot sem, biti to kar sem - preprosto, naučil sem se sprejemati takega, kot sem in biti hvaležen za vse kar že imam ... Všeč mi je Harisova spontanost, pa to, da predstavi stvari na preprost način ''vse je zelo preprosto'' pravi Haris in tega se potem vsi nalezemo, tako postane seminar ena velika pravljica skozi katero spoznamo, da so angelčki vedno na naši strani in s katerimi začnemo novo življensko pot. Po seminarju, se velikokrat ne prepoznam, saj tokrat stvari spontano počnem na drugačen - pozitiven način ...in to je včasih kar ''zastrašujoče''... preprosto nisi navajen, da kar naenkrat opaziš rožico (ki jo prej nisi), in ob tem občutiš hvaležnost za prisotnost čarobnih stvari v svojem življenju. Hvaležen sem Harisu in skupini za čudovit vikend. Hvala.

Stane Perkič, Murska Sobota

David Fortuna, TrebnjeThetaHealing mi je veliko pomagal, da sem spremenil pogled na videči svet. Spoznal sem, da je to to in začutil sem neko novo energijo, tisti klik, novo potrditev in občutek, ki ga ne bom nikoli pozabil. Ugotovil sem, da je preteklost samo en bežen spomin v moji podzavesti, ki je že davno minil. Vse, kar smo delali pri Harisu mi je bilo novo in zanimivo. Srečen sem, ker sem postal ThetaHealer, ker sem ugotovil, da sem enak med videčimi in invalidi in da sem kljub svoji invalidnosti enako sposoben, kot drugi ljudje. Hvala ti Haris za vse, kar si storil zame; za nazaj, sedaj in v bodoče.

David Fortuna, Trebnje

Nataša Zupanc, MislinjaVčeraj me ni bilo. Bila sem lupina, ki je mislila z drugimi glavami, kajti vedno so drugi več vedeli in imeli bolj prav. Govorila sem besede, ki so jih drugi želeli slišati od mene, mene pa je stiskalo v prsih in grlu, ker to niso bile moje besede, niso bile moje misli. Danes sem. S spoznanjem, da sem bila sama sebi največja ovira, da si nisem upala, da si nisem dopustila, da se nisem ljubila, cenila, spoštovala ... Danes sem si snela maske in pod njo našla SEBE ...

Nataša Zupanc, Mislinja

DanijelaKot Feniks sem se dvignila iz pepela lastnega pogorišča.
Stopila sem korak naprej.
Gola.
Sama.
Polna ljubezni.
Ponosna.
Zadovoljna.
Srečna.
Hvaležna.
Da sem to, kar sem.
Obrnila sem se in poslala poljub.
Objela sem vse, ki so me z blagoslovi pripeljali na mesto, kjer stojim sedaj.

Objela sebe, svoje telo, svojo dušo.
Od sreče.
Hvaležna, da sem stopila na to pot.
Z zaprtimi očmi sem se zavrtela in se začutila v vseh celicah telesa.
Se nasmehnila sebi in začutila, da sem zase vedno tukaj.

Začutila sem luč.
Svetlobo znotraj sebe.
Okoli sebe in v okolici.
Povsod.

Sedaj se počutim, kot bi stala nad pečino in gledala v neskončnost modrine morja.
Počutim se, da bi lahko vzletela in poletela tja, kamor me vodi srce.
Počutim se živo.
Počutim se ljubljeno.
Počutim se prepojeno z življenjem.
Počutim se, da sem.
Da samo sem.
Točno to, kar sem.
Ljubezen.

Danijela

Miha Sotlar, LjubljanaSeminar je bil super :-) Energija, ki smo jo ustvarjali tekom vikenda je bila čarobna. Veliko sem se naučil o sebi. Po seminarju sem bil malo zmeden, počutje je nihalo, vendar se sproti opominjam, da je vse dobro in da so to samo reakcije. Ne bom pozabil, kakšne nasmehe in kakšni sončki smo bili vsi ob koncu seminarja. Hvala vsem za čudovit vikend... Let the journey begin :-)

Miha Sotlar, Ljubljana

Sandra Kocijančič, LjubljanaSeminar je bil zame izjemna izkušnja. Prebrala sem mnogo, mnogo knjig o temah, o katerih smo se pogovarjali. Ampak resnična "žarnica" se mi je prižgala šele zaradi Harisa in ThetaHealinga.
Hvaležna sem energiji in božanskemu za vaju in za pot, ki me je končno pripeljala v Hišo Radosti.
HVALA.

Sandra Kocijančič, Ljubljana

Marija Eršte, HorjulKo sem se prvič srečala z besedo ThetaHealing, me je v srcu nekaj prešinilo in to je bilo že eno leto nazaj. Potem pa sem dobila še sporočilo, da izide knjiga v slovenščini. Takoj sem jo naročila. Preberem knjigo, pa ne samo enkrat, ampak večkrat in še vedno mi ni bilo vse čisto jasno. Sprejela sem dejstvo, da te v to mora nekdo popeljati. Vedela sem, da ima ta gospa, ki je knjigo prevedla tečaje, nikakor pa se nisem mogla odločiti za seminar. Nato vidim še Hišo Radosti na internetu. Imela sem pomisleke kaj nas bo ta mladi fant lahko naučil. Po dolgotrajnem razmišljanju mi je prišlo na um: "Marija, to je bilo njemu namenjeno, zaupaj mu in verjemi". Pa smo že tam, prijavila sem se, druženje je bilo čudovito, ljudje fantastični, energija na višku. Kljub mojim pomislekom me je presenetil Haris, njegova čudovita razlaga; dobila sem tisto kar sem rabila. Hvaležna sem za vse. Hvala Harisu, hvala dobri skupini, hvala Heleni, nasmejali smo se do hvaležnosti.

Marija Eršte, Horjul

Maja Horvat, VrhnikaŽe dolgo vem, da je naše življenje nekakšna igra matrice. Na seminarju sem se naučila in dojela, da si igro kreiramo sami in si sami čaramo svoje življenje. ThetaHealing je tehnika oz. čarobna paličica s katero dejansko čaramo in kreiramo svoje življenje! Hvala za zanimiv vikend!

Maja Horvat, Vrhnika

Sebastjan Repnik, LjubljanaKo prihajaš na seminar si ena oseba, ko odhajaš si druga oseba. Vse skupaj pa je ena lepota, ki jo lahko občutiš v srcu. Kako lepo je to življenje - na trenutke krhko, ker se bojiš, na trenutke pa se zaveš, da si močen, da ne rabiš iskati zunaj sebe, ampak vse najdeš v sebi. To je tisto, kar celo življenje iščeš in ugotoviš, da vse to že imaš. Ob tem pisanju me spreletavajo tista najgloblja čustva, ki so v meni, ki jih moški ne bi smeli kazati, ampak mi smo svobodna bitja polni radosti, veselja in ljubezni in takšni bomo večni, pri čemer bomo to dajali tudi drugim, ki so okrog nas, ki bodo to sčasoma tudi začutili, sprejeli in drug drugemu bomo lahko pogledali v oči, se objeli in zahvalili. Hvala, hvala, hvala.

Sebastjan Repnik, Ljubljana

Milena Bezak, KoperNa predstavitev sem prišla, ker sem predhodno že prebrala knjigo ThetaHealing Vianne Stibal! Sama predstavitev je bila narejena zelo lahkotno in igrivo, česar morda ne bi razumela, če nebi prej prebrala knjige, ker bi se mi zdelo, da je vse skupaj preveč enostavno. Po seminarju pa sem uvidela, da je v resnici res vse enostavno, saj ljubezen in radost, ki jo odkriješ resnično deluje enostavno in potem preprosto vse postane čarobno! Res je, da čakam rezultate teh manifestacij, a zame je lepota življenja že v tem da ga čutim z radostjo in hvaležnostjo. Zato zahvala učitelju Harisu in vsem prisotnim na seminarju, saj smo vsi pripomogli k temu, da smo nagrajeni z ljubeznijo, saj smo vsi eno! <3

Milena Bezak, Koper

Klavdija Albert, Murska SobotaVesela sem, da sem osebno spoznala človeka, ki z lahkotnostjo reče, da želi spremeniti svet. Že prej sem spoznavala energije, vse je eno, angele in druga bitja, kako privlačimo stvari - zavedno in nezavedno, a je nekaj manjkalo ... Teorija je en del, s pomočjo ThetaHealinga in Harisa pa sem spoznala metodo, kako v praksi spreminjati, čistiti blokade, vzorce in enostavno Ljubiti sebe in vse okrog sebe. Hvaležni smo tudi, ko se dogajajo slabe stvari, ker se iz tega učimo in gremo naprej, to bi želela in priporočila vsem ljudem: spoznajte ThetaHealing, občutili boste življenje prej in potem.
Hvala Harisu in vsem puncam na seminarju. :)

Klavdija Albert, Murska Sobota

Iveta Kuserbanj-Gradišek, Ravne na KoroškemNe bom rekla, da sem našla sebe - jaz in moja bit sva že dolgo eno. Našla pa sem ključ do skrivnosti polnega, srečnega življenja. Preprosto ČAROVNIJA! Hvala Haris za ta ključ.

Iveta Kuserbanj-Gradišek, Ravne na Koroškem

Andreja Urška Kralj, MariborZa Theta Healing sem se odločila brez posebnega razmišljanja; vedela sem, da grem. Želela sem "odkriti" povezavo z "Bogom", ki je verjetno do sedaj sploh nisem imela. Glede na to, da poznam različne "tehnike" in pripomočke, kako pomagati sebi in drugim in da imam opravljenih veliko "dragih" tečajev, jih žal s Theto ne morem primerjati. Torej tukaj ne gre za obljube, da nekaj deluje ali da imaš "pravi kontakt" s seboj in Bogom, temveč gre za neizpodbitno resnico. Moje polje je praznina, svetloba in smešno je, ker določene stvari v moje besednjaku in življenju ne obstajajo ... ali še bolje: Ne vem kaj je to strah, bolečina, žalost! Kaj je že to? Seveda pot Thete nadaljujem naprej :) Vesela sem, da lahko pripomorem s svojo lučko Zemlji, ki se tako trudi za svoj obstoj in nas ljudi! Hvala vsem!

Andreja Urška Kralj, Maribor

Simona Kolar Tomažič, MariborNoro dober filing, ko se razširiš za pol metra. V višino in širino ...
Simona Kolar Tomažič, Maribor

Edita Kotnik, KotljeNa seminar ThetaHealinga sem prišla z mešanimi občutki zaradi dvoma vase. Nisem si namreč znala predstavljati, kako bi lahko videla v telo in organe drugega človeka. Ampak uspelo mi je ... Haris in Kreator vsega, kar je, sta mi pri tem pomagala. Seminar pa mi je poleg tega omogočil tudi vpogled vase. Pred tem si niti predstavljala nisem, koliko nakopičene "negativne prtljage"(potlačenih občutkov, čustev in omejujočih programov) nosim s seboj. No, nekaj tega mi je s pomočjo udeležencev seminarja uspelo uvideti in kar nekaj te "navlake", ki mi je nezavedno grenila življenje, tudi odpraviti. Zdaj bolj svobodno diham, nič več nimam občutka utesnjenosti, ujetnosti in neke "nepojasnjene" žalosti v sebi (zdaj vem, kaj je to bilo ). Prepričana sem, da je ThetaHealing prava pot za tiste, ki si želijo v svojem življenju nekaj spremeniti, predvsem pa je to pot k ljubezni in spoštovanju do sebe in drugih, do lahkotnejšega in radostnejšega sprejemanja življenja po "moji meri". Hvala Harisu in vsem udeležencem seminarja - vsi ste bili čudoviti.

Edita Kotnik, Kotlje

Veselko Božič, BrezjeNa ThetaHealing sem prišel z velikimi pričakovanji. Skozi spoznavanje tehnike in izvajanje le-te, sem začutil neko novo moč, energijo, čustvo, ki me je vodilo in me vodi skozi samo dojemanje svojega obstoja. Na seminarju sem odkril neko novo življenjsko pot za katero VEM, da je pomembna in da mi bo življenje izpopolnila na tak način, kot si sam to želim. Obisk seminarja priporočam vsakemu, ki verjame v obstoj višjih sil in verjame ali čuti, da je na svet poslan z neko nalogo. Za tiste, ki pa še nimajo tega občutka pa zagotavljam, da bodo po zaključenem seminarju vedeli kaj in kako naprej v svojem življenju … Moja pričakovanja so bila presežena. :)

Veselko Božič, Brezje

Tjaša Vrtačnik, PolzelaPodarite si to izkušnjo!
Presenečeni boste kaj vse se skriva v vas!


Tjaša Vrtačnik, Polzela

Katarina Podgranjšek, ZrečeZa obisk seminarja ThetaHealinga sem se odločila že takoj po predstavitvi, saj sem na predstavitvi namreč začutila odkritost, ljubezen, umirjenost in željo po pomoči, ki je kar sevala od Harisa in sem si rekla… ja, to je to, takšno stanje želim tudi jaz doseči in s tem nekoč tudi pomagati drugim. Evo… in tako sem se kmalu po predstavitvi udeležila seminarja, ki mi je spremenil življenje… zdaj se sprejemam takšna kot sem in posledično čutim, da me sprejemajo tudi drugi. Na prvo stopničko sem torej stopila, ostale stopničke do vrha pa bom premagovala z nasmeškom na obrazu, kajti življenje je lepo, če se tega zavedaš in ga živiš v polnosti.

Katarina Podgranjšek, Zreče

Sanja Sakić, KoperLahko samo povem na kratko da ne razglabljam na dolgo in široko, da sem KONČNO začutila življenje, ki ga do sedaj nisem. Hvala ker sem. Hvaležna življenju! <3

Sanja Sakić, Koper

Cvetka Vaukman, MutaLahko rečem, da sem se s pomočjo ThetaHealing seminarja zelo spremenila. Pridobila sem pozitivno razmišljanje, našla svoj notranji mir...NAŠLA SEM SEBE. Spoznala sem, da je življenje preprosto; da vse, kar potrebuješ, nosiš v sebi in da za srečo potrebuješ le sebe. Naučila sem spoštovati in ljubiti sama sebe in sedaj na svet okoli sebe gledam drugače. PREPROSTO SI UPAM BITI TO, KAR SEM in hvaležna sem, da imam na obrazu spet nasmeh. HVALA Harisu za to čudovito izkušnjo in vsem, ki so z mano preživeli ta čaroben vikend, poln ljubezni in pozitivne energije.

Cvetka Vaukman, Muta

Irena Gregorinčić, KogOd nekdaj sem vedela, da obstaja "nekaj", kar moram najti. Aktivno sem "to nekaj" iskala zadnjih pet let. S seminarjem ThetaHealinga se je moje iskanje končalo, dobila sem vse kar sem iskala, in še več, izpolnile so se moje največje želje. Dobila sem orodja, s katerimi se je že po štirinajstih dnevih od tečaja moje življenje na vseh področjih vidno izboljšalo, naučila sem se živeti z radostjo v tem trenutku, pustila skrbi in vse okrog mene se dogaja po Božanskem redu. Tečaj ThetaHealinga je moja najboljša naložba do sedaj in vesela sem, da bom svoje znanje lahko prenesla tudi na svoje najbližje.

Irena Gregorinčić, Kog

Helena Kac, Slovenj GradecSeminar ThetaHealinga je bil super in bi ga takoj spet ponovila. Sedaj gledam na življenje s čisto druge, bolj vesele stani. Najboljše pa se mi zdi da je postal moj partner čisto drug človek, prav tak ko sem si ga zmeraj želela. Skratka nepozabna izkušnja, ki mi je prinesla veliko pozitivnih presenečenj. Hvala za nepozabni vikend Haris. Toplo priporočam vsem.

Helena Kac, Slovenj Gradec

Damjana Trauner Zajc, VelenjeVsa doživetja na seminarju so kot neka nora pustolovščina iz katere se vrneš popolnoma spremenjen človek. Življenje postane enostavno in preprosto, ker si ga ustvarjaš sam takšnega kot želiš. Naenkrat ugotoviš, da ni omejitev, ne v času, ne v prostoru in občutek je naravnost fantastičen. Res hvala Harisu, da me je naučil "čarati".

Damjana Trauner Zajc, Velenje

Alenka Črtanec, LjubljanaIzkušnja s ThetaHealingom je bila enkratna, čutim več miru in ljubezni. Hvala vsem za čudovito sodelovanje in najlepša hvala Harisu, za sproščeno in razigrano vodenje.

Alenka Črtanec, Ljubljana

Darja, MislinjaPo seminarju ThetaHealing lahko samo rečem, da končno ŽIVIM in to s pravim pomenom besede! Pet let sem se trudila, tavala in iskala, toda nobena stvar do sedaj mi ni dala tega, kar mi je 3-dnevni seminar. Končno sem s pomočjo Harisa prišla do te točke, ki si lahko pomagam sama, to je to, kar sem si vedno tako želela. Nočem biti večno odvisna od tuje pomoči in sedaj sem končno na pravi poti, poti ljubečega srca in sreče. Šele sedaj vem, kako je živeti brez nenehnega strahu v sebi, stalnih tesnob v prsih.... skratka biti preprosto SREČNA.
Hvala vsem, ki ste me pripeljali na pot LJUBEZNI in SREČE.

Darja, Mislinja

Jana Sokolić, Ljubljana Nepozabno druženje s tako toplimi ljudmi, kot da bi jih že od pamtiveka poznala :-). Ko stopaš po ubrani poti življenja, se ustavi vsaj za trenutek ter se ozri okoli sebe... Začuti prijetno božanje sapice vetrčka, utrip svojega srca in čudovite občutke znotraj sebe, malo pobrskaj v sebi... Prepustiš se tej energiji in začutiš lahko svoje korake, svojo pot, vidiš svoj cilj. Na seminarju smo obudili speče, a razigrane otroke v nas, ki so nas pričakovali in se nas veselijo znova in znova. Peljali so nas po "svetih tleh" in pokazali, kje smo, kaj je tisto, kar počnemo s srcem, kaj vse je mogoče le če si upaš skočiti korak naprej, k spremembam, usmerjajo te. Ljudje pravijo: "Življenje je čudež." Naj ga potem tudi čudežno živimo!

Jana Sokolić, Ljubljana

Valerija Rep, BorovnicaSeminar ThetaHealinga mi je dal novo upanje.Valerija Rep, Borovnica

InesSeminar ThetaHealing mi je pokazal kako lepo in preprosto je lahko življenje. Prvih nekaj dni po seminarju sem bila nekoliko zmedena, veliko sem premišljevala o stvareh, ki sem jih spoznala o sebi na samem seminarju. Zdaj pa uživam v življenju in uresničujem svoje sanje. Ne obremenjujem se več s tem kaj se bo zgodilo, saj vem da se bo na koncu vse dobro izšlo! Seminar priporočam vsem, ki želijo svoje življenje izboljšat in uživat v njem. Hvala ThetaHealingu, hvala Harisu in hvala tudi osebi, ki me je pripeljala do Thete.

Ines

Mojca Tomažin, KrškoPred seminarjem sem vedela samo, da moram nekaj v življenju spremeniti, oziroma poiskati nazaj "sebe", svoje bistvo, saj sem se kar naenkrat znašla v nekem življenskem vakuumu iz katerega sem želela izstopiti. Po seminarju sem se zopet našla. Sem to, kar sem bila že od nekdaj v svojem bistvu (polna enegije, brez predsodkov, pozitivna, vesela, neobremenjena z drugimi). Predvsem pa sem vesela, da sem zopet našla tisto svojo notranjo moč, ki je bila vedno v meni in s katero sem si že znala pomagati v preteklosti, ko sem bila na tleh - z energijo pozitivne misli. ThetaHealing seminar in Haris sta me zopet postavila v moje središče, v moje bistvo, v moje telo brez smeti in prtljage, ki me je obremenjevala in zaradi katere nisem bila več to, kar sem. Zdaj je svet okoli mene spet tak, kot takrat, ko sem se kot mala deklica ure in ure pogovarjala s travo, kamenjem, polži, drevesi, vodo in poznala vsak glas, šepet in dih narave. Harisu hvala za vsak delček energije, ki jo je poslal tam, kjer sem jo potrebovala, da me je postavil na pravo pot.

Mojca Tomažin, Krško

Igor Novina, MajšperkSeminar mi je bil zelo zanimiv in naporen, na koncu sem bil že čisto na koncu z močmi. Mi je pa bilo všeč, da je bolj malo teorije in veliko prakse pod vodstvom izjemnega učitelja Harisa in vseh asistentov. Hvala vam. Všeč mi je bilo, ker je vse tako enostavno in preprosto ... kot da se že dolgo poznamo. Bil sem že na marsičem, ampak tako prijetnega vzdušja še ni bilo nikjer.
Drugi dan, ko sem šel domov, sem se odlično počutil - poln energije, tako poln, da nisem nikakor mogel zaspati. Zjutraj pa sem šel s tako groznim odporom, da groza. No sem pač trmast pa sem šel - ravno zaradi odpora. Na koncu seminarja so začela iz mene vret vsa potlačena negativna čustva.Na poti domov sem se moral celo ustavit, ker nisem več zdržal. Jeza, jok, celega me je treslo, cmok v grlu ... No, večjega dokaza, da zadeva deluje, res ne potrebujem.

Igor Novina, Majšperk

Brigita Lep, BresternicaPo seminarju ThetaHealinga sem sproščena in svobodna v pravem smislu besede; nisem več školjka, ki se ni upala odpreti in zaživeti, nimam več lupine, ki bi me utesnjevala. Presenečena nad svojo bivšo podzavestjo, sem odprla vrata življenju, kjer sem jaz jaz. Hvala vsem na tečaju, predvsem pa hvala sama sebi, da me je pot zanesla na pot Kreatorja in velike spremembe.

Brigita Lep, Bresternica

Simona Večko, Slovenj GradecThetaHealing mi je dal iskrive oči, ljubezen v srcu in velik nasmeh na usta. Problemi in travme iz otroštva so padale kot domine iz mene. Postala sem druga oseba, srečnejša in močnejša. Hvala Haris, sedaj imam platno in čopič v svoji roki in svojo usodo si rišem z velim nasmehom na
ustih.

Simona Večko, Slovenj Gradec

Andreja Zalaznik, KamnikS ThetaHealingom sem se srečala čisto po naklučju, ko sem brskala po internetu. Že nekaj časa sem se ukvarjala z duhovnostjo in kvantno fiziko, vendar sem nekako globoko v sebi čutila, da nisem srečna, da mi nekaj manjka. Tako sem se odločila, da poskusim s ThetaHealingom. Tečaj je trajal 3 dni in že po drugem dnevu sem začutila veliko olajšanje. Nekako se je moje telo začelo bolj umirjati in stvari sem začela dojemati čisto drugače, kot prej. Vedno se mi je nekam mudilo, konstantno sem bila zaskrbljena, razmišljala o tisoč in sto stvareh; torej, če povzamem - to nisem bila jaz oz. tista jaz, ki bi bila brezpogojno srečna. Theta mi je dala novo moč, nov zagon pri spoznavanju sebe in opazovanju okolice ter dojemanju stvari popolnoma sproščeno in brezskrbno. Hvala še enkrat Harisu, bom pa zagotovo še prišla na kak seminar ThetaHealinga.

Andreja Zalaznik, Kamnik

Paty Verbič, MariborThetaHealing terapija pri Harisu je bila odlična. Skratka nad pričakovanji. Čutila sem energijo in počutim se veliko bolje oz. najboljše do zdaj - kot da imam svet v dlani. Kdor ne verjame v ThetaHealing, naj mu da priložnost in videl bo to, kar vidimo mi. :) Resnično se počutim povsem drugače; lahkotno, veselo in ne skrbi me več za prihodnost. Enostavno verjamem, da lahko dosežem, kar si želim. Bilo mi je namenjeno in sem zelo srečna in hvaležna za to. Čeprav še zdaj ne razumem kako lahko to deluje, vendar deluje. :) Zdaj sem oseba, ki verjame v ljubezen in v svet. Lažje odprem svoje srce in zaupam. Tudi ostalim želim, da dajo priložnost ThetaHealingu in prisežem, da jim ne bo nikoli žal. Hvala, da sem lahko del te čudovite energije.

Paty Verbič, Maribor

Urša Jakopič, LjubljanaObčutek, da bi bilo lahko "bolje" ni in ni potihnil. In imel je prav! Vsakdo lahko pove; Obstaja življenje pred in po ThetaHealingu. Učenje tehnike povezovanja s Kreatorjem je edinstvena izkušnja, ki spreminja življenja. Preživeli smo skupaj dva čudovita dneva ... maske so padale, zidovi so se rušili ... nastal je prostor za iskren smeh, solze spoznanja in prava prijateljstva. Danes živim tako kot želim, brez občutka krivde si vzamem čas, tudi kadar ga "ni" :) Čutim mir, ljubezen in čisto pravo otroško radost! Opažam čudovite spremembe na mojih najdražjih ... in garantiram, da je Ljubezen do sebe je nalezljiva :)
Ne živim kot v pravljici, a tu pride najlepši del: To je le začetek! Kaj vse me še čaka ... komaj čakam jutri :D
Haris in Helenca Hvala, Hvala, Hvala vama! <3

Urša Jakopič, Ljubljana

Barbara Ostrež, Dol pri LjubljaniSeminar je bil moja čudovita izkušnja, poleg tega, da sem spoznala veliko novih ljudi, si znam zdaj polepšati življenje. Vse je lepše in lažje, pogled na svet je zdaj drugačen - v pozitivnem smislu.

Barbara Ostrež, Dol pri Ljubljani

Marija Segedi, Novo MestoSeminar je bil SUUUUPER. Priporočam ga.
Marija Segedi, Novo Mesto

Barbara G., Velenje''Našla sem tisto knjigo, v najbolj temačnem kotu kamor sem jo nekoč zavrgla, zaradi starih prepričanj in nelepih dogodkov; ja, tisto na katero sem že zdavnaj pozabila…iskala sem jo na napačnih krajih in že skoraj obupala…ja res, bila je prašna, iz nje sem morala obrisati vso umazanijo. Stara prepričanja napisana s svinčnikom je odpihnil veter in spral dež, nova pa so prišla kot sončni žarki. To je knjiga ki sem jo iskala celo življenje - to se jaz, to je največje odkritje in bogastvo v mojem življenju. Nikoli več ne bom dovolila, da jo piše kdo drug, samo jaz izbiram črke, tvorim besede, kreiram svoje življenje. Vem pa da je to šele začetek …''

Barbara G., Velenje

Urška Burkelc Hribar, LjubljanaThetahealing je način s katerim prodremo globoko v našo podzavest in ozavestimo, ter transformiramo vzorce in travme, ki nam ne koristijo in nas ovirajo pri tem, da bi dihali s polnimi pljuči, izkoristili vse svoje potenciale in živeli življenje po svoji meri.Theta osvobaja ...in kaj bi si lahko človek želel več kot biti svoboden? Zahvaljujem se Harisu in celotni skupini, ki je kreirala čarobne trenutke spoznanja, da smo vsi eno in to je edino kar šteje.

Urška Burkelc Hribar, Ljubljana

Darja Gorjanc, KranjThetaHealing ti pozdravi dušo in telo in ti pomaga, da spet postaneš to kar si vedno bil - človek z vero vase in v svoje sposobnosti, ne glede na to kaj drugi od tebe pričakujejo. Človek na poti spoznavanja samega sebe.

Hvala Harisu, Jani, Urški, Barbari, Heleni, Bojani, Aliju, Miranu, Bonu in Kreatorju vsega kar je, za čudovit vikend.

Darja Gorjanc, Kranj

Ali Sun, LjubljanaS ThetaHealingom se mi je odprl nov svet, ki je neprimerljivo lepši od prejšnjega. Ta je pisan in barvit. Magično, čarobno, božansko, lepo življenje z novimi prijatelji ... toliko srčnih ljudi na kupu lahko samo sanjaš. Sami sončki od ljudi okoli mene in v moji bližini. In v bistvu je to šele začetek, šele par dni od seminarja...kaj vse je še pred mano wauuuu... Hvala hvala hvala!

Ali Sun, Ljubljana

Jadranka Plemeniti, MariborPo terapiji ThetaHealinga sem kot drug človek. Opažam da: 1. nimam nobenih skrbi - kar bo pač bo 2. vse delam z neko lahkoto 3. včeraj sem se cel dan smejala brez razloga; med najbolj napetimi dogodki je meni šlo na smeh 4. ne gane me, kaj ljudje govorijo ali si mislijo 5. popolni tujci, polni energije in optimizma, so se mi dobesedno vsuli v življenje (v enem dnevu) 6. zdi se mi, kot da me ljudje gledajo drugače, govorijo mi, da energija žari iz mene 7. včeraj sem s tako lahkoto izvedla eno dobrodelno akcijo za azil in to s takšnimi pozitivnimi rezultati, ki jih ni nihče pričakoval 8. ne skrbi me zaradi denarja in lažje ga dam od sebe 9. ne skrbi me za službo 10. pobotala sem se s prijateljico! Po samo eni terapiji ThetaHealinga sem čisto drug človek. Zdaj že komaj čakam naslednjo terapijo, kmalu pa seveda tudi seminar, ker sem dobila močno željo po tem, da sem lahko tudi jaz zdravilec in pomagam ljudem. HARIS HVALA TI, HVALA KER SI IN HVALA, DA SI SE DOTAKNIL MOJEGA ŽIVLJENJA!

Jadranka Plemeniti, Maribor

Eva Smrekar, Slovenj GradecS ThetaHealingom sem se srečala povsem naključno in se takoj odločila za seminar. Gre za resnično preprosto tehniko s katero v trenutku pomagate sebi in drugim pri odpravi tako psihičnih, kakor fizičnih težav. Že po prvem dnevu seminarja sem bila osvobojena velike psihične travme, v naslednjih dneh pa se je stanje še izboljševalo. Hvala Harisu za trud in hvala Theti, ki nam lepša in lajša življenje in nas uči, da smo SREČNI!!!!

Eva Smrekar, Slovenj Gradec

Tadeja Karun, CerkljeZa Theto sem se odločila, ker se mi je zdela najbolj logična metoda spreminjanja življenja- odstranitev prepričanj v podzavesti, ki negativno vplivajo na naše razmišljanje-> delovanje-> življenje. Čeprav se mogoče sliši kičasto, ti Theta dejansko spremeni svet, ki te obdaja. Saj verjetno ste že slišali za rek, da je lepota v očeh opazovalca in ravno za to gre tukaj. Ko si spremeniš prepričanja ki te omejujejo, začneš drugače gledati na svet- in svet se potem dejansko spremeni- na VELIKO bolje.Najbolj všeč pri tem pa mi je bila povezava s Kreatorjem vsega in občutek sreče, ki ga ob tem doživiš. Ni lepšega kot to, da si brezpogojno srečen - celo čas v službi mine 100x hitreje, s temi pozitivnimi občutji pa z lahkoto razorožiš še tako nadležno sodelavko, ali kogarkoli drugega, ki je negativen. Nihče ti ne more nič, ti pa samo uživaš, vsako minuto svojega življenja. In to brez nepotrebnih razlogov za srečo, ki te v resnici omejujejo. Samo si, in si srečen ker si. Kaj češ lepšega? :)

Tadeja Karun, Cerklje

Sašo Ulaga, PolzelaPred ThetaHealingom mi je vedno zmanjkovalo časa, vedno sem hitel in izgubljal živce. Urnike sem imel vnaprej postavljene, delo je trajalo od jutra do jutra in življenje je teklo mimo mene. Največji problem pa je bil, da kljub vsemu stresu, nisem dosegel želen rezultat. Zato sem se odločil za začetni seminar ThetaHealinga. Na seminarju me je presenetilo pozitivno vzdušje vseh udeležencev, občutek, kot da se že od nekdaj poznamo in samo čakamo na še eno uro predavanja. Prvi dan sem dobil splošne vpoglede na to kaj in kako se bo delalo ter kako metoda sploh deluje. Imel sem velika pričakovanja za soboto. Naslednji dan smo dobili kup informacij in precej stvari smo že lahko sami izkusili. Dan je minil kot bi mignil s prstom, vendar je kljub temu ostal poln, kot da bi trajalo 7 dni. Nisem se zavedal vsega, kar sem spoznal, vendar je vse ostalo v meni, le čas sem rabil, da sem to ugotovil in začel uporabljati. Zadnji dan, v nedeljo, so stvari prestopile mejo mojih pričakovanj, ki sem jih imel v soboto. Bil sem poln energije in ugotovil, da imamo vsi te sposobnosti v sebi, le gojiti jih je treba in si vzeti čas. Spoznal sem, da je življenje lahko lepo in preprosto.

Sašo Ulaga, Polzela

Katarina Fortuna, TrebnjeKar tako mimo grede sem na
fejsu te spoznala
malo pobrskala in
kmalu tako dognala,
da theta bi lahko mi pomagala,
da neodkriti del še lažje bi spoznala.


Nas Haris za tri dni je
v Tivoli povabil,
nam tam theto v glavo je nalil,
nas prijazno je v svoj svet povabil
in nam vse podrobno razložil.

Tako se moj svet pošteno je spremenil,
postal bolj svetel je in mil,
življenje vsak dan lažje zdaj postaja,
saj srce nenehno me z ljubeznijo razvaja.

Le kako bi se lahko vam zahvalila,
za vse lepo, kar sem pri vas dobila?

Z obljubo,
da radost vso z vami bom delila,
in da ves svet brezpogojno bom ljubila.

Katarina Fortuna, Trebnje

Zlata Žumer, RačeImam izkušnje tudi iz drugih načinov samozdravljenja in zdravljenja, predvsem iz ReiKi -ja, ki ga običajno postavljajo na 1. mesto zdraviteljske tehnike, vendar sem ugotovila, da ta metoda in vse ostale tehnike alternativnega zdravljenja NE delujejo dovolj hitro in učinkovito. Spoštujem vse tehnike, saj jih tudi sama uporabljam in združujem, vendar z njimi žal ni mogoče odpraviti raznoraznih blokad tako hitro in učinkovito kot s ThetaHealingom. Torej, sama lahko potrdim, da je ThetaHealing najmočnejša tehnika zdravljenja in samozdravljenja. Zato tudi vsem, ki začutijo, da bi se udeležili seminarja, toplo priporočam, da poslušajo svojo intuicijo in notranji klic, kajti vse je z namenom. Zakaj pa boste ugotovili na samem seminarju ali pa na predstavitvi seminarja. Menim, da nam je KREATOR VSEGA poslal najboljšega učitelja v Sloveniji, saj niste na to internetno stran prišli kar tako, ampak z namenom!

Zlata Žumer, Rače

Špela Gorjanc, KranjOd trenutka, ko sem se prvič dobila z mojo skupino, do trenutka, ko sem začutila povezavo z vesoljem, se je v mojem življenju zgodil preobrat. Pred tem sem se sicer ukvarjala sama s seboj, vendar se stvari, ki so bile sicer v glavi "urejene", nikakor niso premaknile z mrtve točke.. Ko sem po naključju izvedela za seminar, sem začutila da je to tisto pravo, da bo to moj premik. In dejansko se je zgodil, še sedaj komaj verjamem. Prebodla sem nevidno mreno, ki me je vse življenje pred tem omejevala. Vse, kar sem imela do sedaj v sebi, je prišlo na plano in lahko rečem da sem popolnoma drug človek, sedaj sem Špela, tukaj in zdaj. V sebi čutim polno brezpogojne ljubezni in srečo, ker jo lahko delim z drugimi. Moje življenje je dobilo smisel.. In kar je najpomembnejše - smejem se, ves čas. Imam čarobno palčko in ustvarjam čarobne trenutke.. <3

Špela Gorjanc, Kranj

Andreja Štern, CerknicaS ThetaHealingom sem se srečala čisto slučajno. Udeležila sem se predstavitve v Ljubljani. Pred predstavitvijo sem se malo seznanila o tem na internetu, kar je še bolj pritegnilo mojo pozornost. Po predstavitvi sem vedela, da se bom zelo v kratkem udeležila seminarja. To se je na mojo srečo tudi zgodilo in mi je spremenilo življenje na glavo v zelo dobrem pomenu. Tako imenovane ovire me ne potrejo več, temveč jih z novim pogledom spremenim v nekaj pozitivnega. Svoje pridobljeno znanje in spoznanje, želim deliti naprej ter nuditi zdravljenje tistim, ki so pripravljeni na nov čudovit pogled na življenje. Tudi svoje otroke sem vključila v Theta Healing, ker jim želim omogočiti čudovit pogled na življenje in nikakor življenje ujeto v en siv kalup vsakdana. Lahko bi še in še pisala – a najbolje, da se udeležite kakšnega seminarja in dovolite, da postanete vi ustvarjalci barvitega življenja.

Andreja Štern, Cerknica

Helena Jehart, PrevaljeZa Theta Healing sem slišala že kakšno leto nazaj. Mislila sem si: "Wau, to je to. To moram poskusiti."
Ker takrat nisem ukrepala, me je Theta Healing letos našel sam. Odprl mi je oči v nove dimenzije življenja. Vedela sem, da obstajajo, a sem dvomila, da jih je moč doseči po tako preprosti poti. Vse lepo je sedaj postalo čarobno. Kar je prej pomenilo težavo, je sedaj izziv in korak na stopničko višje. Spoznala sem, da je življenje povsem preprosto. Naenkrat je izginil kup nepomembnih potreb in skrbi, ki so me blokirale. Vsekakor velika prelomnica, ki jo lahko opišem kot čas pred seminarjem in življenje s Theto. Ne le jaz, tudi drugi opažajo razliko. Neizmerno sem vesela in hvaležna za to izkušnjo in pridobljeno znanje.

Helena Jehart, Prevalje

Petra Derenčini, LitijaOdkar sem se srečala s ThetaHealingom sem dosti bolj mirna, bolj mirno reagiram na stvari...in tudi dosti bolje razumem stvari ki jih prej nisem. TH odpira nove poglede na popolnoma vse. Spoznala sem da "slabo" pravzaprav sploh ne obstaja. Predvsem pa sem se veliko naučila o sebi.

Petra Derenčini, Litija

Jasmina, KrškoZa ThetaHealing sem izvedela po naključju, preko prijateljice. Že od nekdaj sem slutila, da življenje mogoče le ni to, kot nam ga predstavljajo v šoli, "mainstream" mediji…. Vendar hitro zapadamo v ta začaran krog površnega dojemanja življenja. V iskanju odgovora na to vprašanje in izhoda iz tega kroga, se mi je odprla čudovita pot. Po prebiranju knjig o podzavesti, priročnikov o izboljšanju življenja etc., se je "teta" pojavila ravno v pravem trenutku, kot super tehnika, s katero sem si lahko hitro in enostavno spremenila prejšnje težave (beri: stare miselne vzorce) v praksi. Z izgubo tega balasta življenje postane lahkotnejše in bolj veselo. Poleg tega sem se bolj zavedla svoje povezanosti z vsemi bitji, naravo in drugimi ravnmi obstoja. Svet je zopet postal čaroben. Seminar priporočam vsem, ki si želijo izboljšati in poenostaviti življenje, izvedeti nekaj več ter nenazadnje družiti s podobnomislečimi in odprtimi ljudmi, ter tako ustvariti lepši svet.

Jasmina, Krško

Miran Pavlič, LjubljanaBiti ali ne biti. To je edino kar se mi je porajalo pred seminarjema ThetaHealinga. Prvega se niti ne spomnim, razen brezmejnega občutka radosti, veselja in sreče. Drugi pa je odprl povsem nova obzorja. No, med njima in kasneje so se poti odpirale same od sebe. Seminar ThetaHealinga je preprosto kraj, kjer najdeš samega sebi in se nikoli več ne izpustiš. Ko delaš dobro drugim, ti vesolje to tudi vrne.

Miran Pavlič, Ljubljana
He who heals broken hearts

Tamara M., KoperPrvi seminar ThetaHealinga mi je odprl srce, po njemu sem lažje zadihala. Svet je izgledal lepši, svet je bil lepši! Po drugem seminarju se mi je svet popolnoma postavil na glavo. Sedaj poznam srečo in sem srečna. Toplo priporočam.

Tamara M., Koper
The one who talks to the Unicorns