izberi zase

Si tudi ti nezadovoljen sanjač?

Si tudi ti nezadovoljen sanjač?

Ali ste opazili, da niste zadovoljni z večino stvari, s katerimi je zadovoljen svet?

Ali vedno raziskujete in se sprašujete: “Kaj vse je še mogoče?”

Se za to obsojate? Kaj če z vami ni nič narobe? Kaj če je vaše nezadovoljstvo pravzaprav eno vaših največjih daril?

Nezadovoljstvo je možnost, da bi lahko imeli vse in da se zavedate veliko več, ampak tega ne izbirate.

Večina ljudi misli, da imaš grozen problem, če si nezadovoljen. V resnici pa ni čisto tako. Nezadovoljstvo je darilo, ki se mu reče “zavedanje možnosti”.

Ni vsak nezadovoljen. To je darilo, s katerim si se rodil.

Kaj če so vas bolečine, muke, more in neprijetnosti, ki so vas do zdaj v življenju prisilile, da ste naredili nekatere spremembe: se preselili, končali s partnerstvom, se lotili novih poslov, ali začeli iskati in se spraševati po drugačnih možnostih na kateremkoli področju vašega življenja, vodile globje v odkrivanje še neznanega?

Ali ste sebe prepoznali kot enega od mnogih nemirnih sanjačev, ki se ne morete zadovoljiti s tem, kar vam je pokazano v tej realnosti?little_dreamer_by_ustar2-d2sl5qv (1)

Kaj če je nezadovoljstvo mesto, od koder izhajajo vsi izumi, razodetja, umetnine in ostale veličastne možnosti na našem lepem planetu?
Kaj če bi bila Galelleo in Da Vinci sposobna uiti tisti neprijetni bolečini, nezadovoljstvu? Ali bi potem ustvarila, kar sta?

Kaj če nezadovoljstvo ni prekletstvo, ampak notranje vodilo za več?

Kako srečni ste lahko, če ste se rodili s tem prirojenim notranjim zagonom in željo po več?

Če si tudi ti eden tistih srečnežev na planetu, ki imaš to nemirno boleče vedenje, kako ga lahko uporabiš, da se poženeš naprej?

Kaj če bi si naslednjič, ko se boš počutil tako, da bi najraje izginil iz svoje kože, namesto zaključka, raje postavil vprašanje? Vprašanje kot na primer: “Česa se zavedam?” ali “Česa v svojem življenju si ne izbiram, pa bi si lahko?”

Ste ozavestili, da nezadovoljstvo ni nujno grozno in narobe?

Kaj če nezadovoljstvo preprosto pomeni, da imate ogromno več zavedanja o možnostih za prihodnost, kot bi si kadarkoli sploh lahko predstavljali?

Drugačnega načina delovanja se lahko naučite tudi na  delavnicah v Hiši radosti.

Povzeto po: Access Consciousness Blog

 

Preberite še