izberi zase

Morning Walk

Morning Walk

23. oktober 2012
Lokacija: Ljubljana

Ni lepšega kot začeti dan z naravo. Morning Walk je poseben način sprehoda, ki se začne že pred sončnim vzhodom. Jutranja energija je najbolj čista, umirjena in osvežujoča, ob doživetju sončnega vzhoda pa nas navda še z energijo sonca (prav za prav ni pomembno ali je nebo oblačno, deževno, sneženo, energijo se vedno čuti, saj se takrat vse prebuja ne glede na vremenske razmere). Sprehod je namenjen povezovanju z naravo, z energijo zemlje in ozemljitvijo lastnega telesa s posebnimi tehnikami.

Zakaj je ozemljitev telesa tako pomembna? Ker nas dela psihično stabilne, polne življenjskega optimizma, miru, varnosti, zdravega občutka pripadnosti. Prav tako omogoča opredeljevanje in napredovanje smisla življenja in sposobnost, da se lahko sprostimo in umirimo ko to želimo. Dokaz naše ozemljitve pa se kaže na lastni materialni preskrbljenosti z denarjem, nepremičninami in drugimi dobrinami.

Vsi, ki ste željni prelepega začetka dneva z novo, svežo in pristno energijo narave ste lepo vabljeni na Morning Walk. (število mest je omejeno)

1. termin: torek in četrtek, začetek 23. oktober 2012 od 6:30h-7:30h zjutraj
2. termin: sreda in petek, začetek 24. oktobra 2012 od 6:30h-7:30h zjutraj
Lokacija: Tivoli (naprej po dogovoru, predlogi so dobrodošli)
Potrebna oprema: veliko dobre volje , udobna obutev, hlače trenirke, rezervna majčka

Cena:
Enkratni obisk Morning Walk: 10 EUR
Mesečna karta (8 obiskov v mesecu) Morning Walk: 45 EUR (ob prvem vpisu podarjamo 2 obiska znotraj tekočega meseca)
Letna karta Morning Walk: 450 EUR

Prijave  na info@hisaradosti.com