izberi zase

Predstavitev ThetaHealinga v Krškem

Predstavitev ThetaHealinga v Krškem

2. november 2012
Lokacija: Krško

Čas je za spremembe. ThetaHealing je metoda, s katero je mogoče z lahkoto spreminjati življenje sebi in drugim. S pomočjo theta valovanja v možganih in s pomočjo energije, ki je ustvarila Vse, lahko hipno spreminjamo naše življenje. V treh dneh, kolikor traja začetni seminar, se bomo naučili reprogramirati našo podzavest, odstranjevati strahove, negativna čustva, vzorce, potrebe, skrbi, opravljati vpoglede v telo in še veliko več. Ko spremenimo informacije v svojem telesu, si spremenimo življenje. Zakon privlačnosti ne velja samo za naše misli, celo telo je tisto, ki privlači dogodke in ljudi v naše življenje. Naučimo se tudi poiskati te informacije in prepoznati bolezni, kot prijatelje, ki nam kažejo pot. Opravimo vzroke, spremenimo si življenje in s tem so zdravje, mir in svoboda neizbežni.

Na dogodku vam bomo predstavili ThetaHealing, potem pa se boste lahko odločili za seminar in se boste vsega tega naučili. Lahko boste delali na sebi in drugih. Spoznali boste pa tudi nove prijatelje, s katerimi boste lahko rastli skupaj.

Predstavitev bo vodila učiteljica ThetaHealinga Ljiljana Zalokar, ki je opravila začetni in nadaljevalni seminar in je tudi učiteljica začetnega in nadaljevalnega tečaja. Učiteljski tečaj je opravila pri ustanoviteljici ThetaHealinga Vianni Stibal.

Termin: Petek, 2. november od 18h do 20h
Lokacija:
Studio Sonček, Cankarjeva 1a, Krško

Cena: 20 eur (vsak udeleženec dobi knjigo Theta Healing v slovenščini v vrednosti 19,95 eur)

Plačilo se prenese v plačilo Začetnega seminarja, če se ga udeležite v naslednjih dveh mesecih pri istem učitelju (takrat ne dobite še ene knjige).

Obvezne so predhodne prijave. Prijavite se čimprej, ker je število mest omejeno. Več o lokaciji izveste po elektronski pošti. Prijave sprejemamo na info@hisaradosti.com

Več o ThetaHealing seminarjih