izberi zase

MOJSTER SEBE 2

MOJSTER SEBE 2

Sobota in nedelja, 19. in 20. december

Na delavnici Mojster sebe smo se srečali s svojim življenjem na čisto poseben, drugačen in svojevrsten način. Prepoznali smo ga popolnoma drugače, kot smo ga kadarkoli doslej. Začeli smo ga kreirati po svoje in živeti sebe. Naučili smo se, kako vseskozi ozaveščati omejitve in si jih ne izbirati. Začeli smo živeti svojo realnost in ne realnost drugih ljudi.

Mojster sebe 2 je namenjen temu, da si zares še bolj začnemo čarati svoje življenje. Nadgradili bomo vse, kar smo dobili na prvem mojstru in se naučili, kako še bolj uporabljati sebe. Še toliko manj bo možnosti, da bi kadarkoli še izbrali omejitve, zmanjševanje in življenje drugih. Spoznali se bomo z različnimi načini, kako drugače funkcionirati v odnosih, pri poslu, skupaj s telesom in kako kreirati še več v svojem življenju na preprost način.

Če je Mojster sebe bil izstrelitev v orbito, se bomo na Mojstru sebe 2 naučili leteti.

Vikend delavnico Mojster sebe razvija učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki vseskozi raziskuje, kaj je lahko življenje. Skozi svoje delavnice, ki jih vodi, in izobraževanja v tujini ozavešča, kaj vse smo lahko in to vedno bolj uporablja v svojem življenju in razvija skozi nadaljnje delavnice. Skozi njegove delavnice, se naučimo kreirati svoje življenje in vseskozi raziskovati, kaj vse smo lahko.

Tukaj smo zato, da raziskujemo norost življenja. Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Termin: Sobota in nedelja, 19. in 20. december
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Bežigrad, Ljubljana
Cena: 260 eur

  • Predpogoj je, da ste se delavnice Mojster sebe udeležili v letošnjem letu.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.