izberi zase

MOJE SREDE: Aktivacija sreče

MOJE SREDE: Aktivacija sreče

Sreda, 14. maj, od 18. – 21. ure

Vsako sredo se dobivamo v Hiši radosti in redno delamo na svoji osebni rasti. Vedno bolj čutimo in spoznavamo sebe in življenje. Konstantno delo in vztrajnost prinašajo rezultate. S pozitivnimi in preprostimi ljudmi pa je to veliko lažje. Srečanja vodi naš učitelj osebne rasti Haris Omanovič. Vedno pa so na različno temo.

Tokrat bomo začutili in zaživeli svojo srečo. Občutili bomo čimveč občutkov sreče v svojem telesu in v svojem življenju. Spomnili se bomo, kaj je vse del življenja, del naše sreče. Občutili bomo, kaj pomeni živeti sebe in svoje življenje. Zahvalili se bomo za vse v svojem življenju, odkrili bomo, kako je vse del nas. Postali bomo ena sama sreča in s tem se odprli novim srečnim dogodivščinam. Sreča je naš odnos do življenja, sreča smo mi.

S praktičnimi vajami vsako sredo izboljšujemo svojo intuicijo, čutenje sebe in sveta okoli sebe, prihajamo do novih spoznanj in izboljšujemo svoje terapevtske sposobnosti, saj veliko vaj delamo tudi v parih.

Termin: Sreda, 14. maj, od 18. – 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Bežigrad, Ljubljana
Cene: 12 eur enkratni obisk, 10 eur za študente, upokojence in brezposelne, 8 eur za udeležence vikend delavnice Mojster sebe

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno. S sabo prinesite večjo beležko in pisalo.