izberi zase

MOJE SREDE: 50 odtenkov ljubezni

MOJE SREDE: 50 odtenkov ljubezni

Sreda, 11. maj 2016, od 18. do 21. ure

Moje srede so redne delavnice osebne rasti, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Tokratna tema je 50 odtenkov ljubezni.

Spoznali bomo, kaj vse je ljubezen in na kakšne načine jo prakticiramo v življenju. Ozavestili bomo, kakšne vse avtomatizme živimo na tem področju in kaj so naše omejitve. Koliko smo svobodni v ljubezni? Koliko zares ljubimo? Koliko smo odvisni, navezani, v zavračanju in pomanjkanju, kar nam uničuje odnose z ljudmi, ki jih imamo radi? Prepoznali bomo, kako lahko zaživimo drugače in dovolili si bomo več jasnosti na področju ljubezni, partnerstva in odnosov.

Vstopili bomo v novo realnosti glede omenjenih tematik in zaživeli še bolj polno življenje. Koliko lahkotnosti in radosti še lahko zaživimo? Kaj če je lahko preprosto?

Kako biti sprememba zdaj? Kaj če je življenje popolnoma nekaj drugega, kot smo mislili?

Z novimi spoznanji bomo z lahkoto pomagali tudi svojim bližnjim, prijateljem in strankam preseči osebne težave.

Skozi Moje srede spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 11. maj 2016, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

  • Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
  • Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še