izberi zase

Krog aktivnega dihanja

Krog aktivnega dihanja

Aktivno dihanje je tehnika, ki jo je pripeljal v našo resničnost David Elliott, jasnoslušni zdravilec, ki je učil aktivno dihanje že v preteklih življenjih v Indiji. Namenjena je predvsem samozdravljenju na vseh nivojih obstoja, fizičnem, čustvenem, umskem in duhovnem. Učinki aktivnega dihanja so tako močni, da že po prvi seansi vemo, da je to prava stvar. Poleg dolgoročnega vpliva na naše zdravljenje ob rednem izvajanju, smo deležni tudi takojšnje sprostitve, bogatejše zaznave, energetske napolnitve. Po vsaki seansi se počutimo res odlično, smo veseli kar brez razloga, polni optimizma, nasmejani, razigrani, navdušeni, kot majhni otroci. V ozadju pa čutimo veliko modrost, treznost, rast in prebujanje.

Seansa aktivnega dihanja je vodena meditacija in se začne tako, da se vsak uleže na svojo blazino na tleh in se fizično povsem sprosti. Dihamo skozi usta, dva vdiha noter, prvega v trebuh spodaj, drugega v pljuča zgoraj, in nato izdih skozi usta ven. Ko dih vstopi skozi trebuh in se dviga navzgor do pljuč, pri tem potuje skozi srce in ga napolni z energijo, kar spodbudi odpiranje. Povišan nivo kisika v krvi, podobno kot pri telesni aktivnosti, vpliva na hipotalamus, da začne sproščati endorfine, ki sprostijo naše možgane. Ko se um za hip umakne, se nam lahko srce popolnoma odpre in duh nam lahko vstopi v telo. Začutimo lahko svojo energijo, kako se živo pretaka po telesu.

Nekateri začutijo rahlo trepetanje v dlaneh, nekateri občutek mrazu, ali vročine – kakorkoli že to interpretiramo, gre le za naše zavedanje pretoka energije skozi nas. V tem stanju, z našo namero nastavljeno na zdravljenje, preprosto pustimo svojemu duhu in telesu, da opravita svoje. Začnemo dihati naravno skozi nos, vdih in izdih. Povsem se sprostimo in ostanemo v tem prostoru brez misli, da se lahko popolnoma obnovimo in napolnimo z energijo.

Dogodek traja približno poldrugo uro in se začne točno ob 18h, zato pridite deset minut prej, da se boste lahko pripravili.

Termin: Sobota, 24. avgust od 18. ure naprej
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 10€

Delavnico vodi Borut Lesjak, Odprto srce.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Komentarji

  1. Leopold Mihelič je rekel/rekla:

    Žal v soboto ne morem, včeraj je bil bolj živ “službeni” dan, zato ravno tako nisem prišel.
    Kako je bilo in kdaj bosta ti dve temi, ki se mi zdita zelo blizu ponovno….
    čudovit dan vsem podarjam… v L.