izberi zase

Kreiranje platforme za avanturo življenja! – spletni seminar s Harisom

Četrtek, 8. junij 2017, od 21. do 22. ure

Tokrat bomo skozi spletni seminar spoznavali, kaj vse je lahko življenje, kako zaživeti lahkotnost, prejemanje, polno bivanje na tem čudovitem planetu.

Predstavili vam bomo tudi seminarje Access Consciousness in ob tej priložnosti še posebno 4-dnevni intenzivni seminar Temelji. Gre za obsežen seminar, na katerem razbijemo temelje dosedanjega življenja, ki so nas do zdaj omejevali, in začeli bomo postavljati platformo novega življenja, ki nas vseskozi podpira.

Življenje je lahko popolnoma drugačno. Skozi spletni seminar bomo spoznavali, kakšne so možnosti v prihodnosti in kaj si lahko izbiramo.

Kako je lahko življenje novo, kreativno, generativno? Kaj je še vse mogoče?

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 150 vikend delavnic in skupaj več kot 500 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj seminarjev Access Consciusness, voditelj Joy of Business seminarjev, Access Bars in Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje, Body Class in Napredni Body class.

Termin: Četrtek, 8. junij 2017, od 21. do 22. ure
Lokacija: Pri vas doma preko interneta, podatke za udeležbo dobite po prijavi.

Delavnica je brezplačna. Število udeležencev je omejeno, zato se prijavite čimprej.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Preberite še