izberi zase

Kako sneti maske in biti magic?

Torek, 28. februar, od 18. – 21. ure

Boli in srbi, ko ne moreš biti vse, kar veš da si? Med norostmi ljudi?

Z otroci, psom in na sprehodu po gozdu gre.

In s samim sabo. Kdaj pa kdaj.

Se še spomnite kdo ste bili predvčerajšnjim v tisti vasi, s tisim človekom, ko sta se pogovarjala o bučah in krompirju? Pa se spomnite kdo ste doma? Aja, to je lažje. Pa prejšnji mesec na dopustu? Pa včeraj s sosedom? Pa na obletnici valete prejšnje leto? Pa v službi? Odvisno s kom. Pa na telefonu, ko vas je klicala tista s top shopa? Pa s taščo? In s svojimi “prijatelji”, ki te potiho vedno sodijo, da si kakršen si in obračajo oči?

Koliko napora je potrebnega za vse kostume, barve in maske, s pomočjo katerih se prilagajamo vsemu in vsem okoli sebe ko poskušamo ustrezati in biti “normalni”? 

Za to porabljamo ogromne količine energije. In če se v tem ne zabavate, je morda čas da to spremenite?

Kaj ko bi dojeli, da ne boste nikoli normalni, ne glede na to kako zelo se trudite v tej smeri, in da je vsa vaša različnost vaša čarobnost, ki si je ne priznavate?

Si predstavljate, da ustvarite življenje v katerem si lahko vedno ti ti, brez da se moraš za to umakniti nekam daleč stran od ljudi?

Naša življenja se dogajajo med ljudmi, na ulicah in na delavnici se bomo spoznali z orodji Access Consciousness, s katerimi se boste naučili odložiti svoje maske in boste vstopili v prostor vsega kar ste. In vsega kar ste se odločili, da niste.

Ali je čas, da se “fake” življenje konča? In da stopiš v “magic” vsega kar si. Jep, ti. 

Dobrodošli.

Delavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je voditeljica delavnic in seminarjev Access Consciousness, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars & Access Body Facilitator in MAESTRO.

Termin: Torek, 28. februar 2017, od 18. – 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, 1000 Ljubljana
Cena: 20 EUR

Obvezne prijave na info@anaomanovic.com ali 040 504 127.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kako z vprašanjih ustvarjati svoje življenje?

Preberite še