izberi zase

Vse kar si želite vedeti o ESB-ju z Ano Omanovič in Aleksandro Nkumah

Vse kar si želite vedeti o ESB-ju z Ano Omanovič in Aleksandro Nkumah

Sreda, 30. avgust od 21.15 – 22.00

ESB. Energijska sinteza bitja.

Ta seminar te popelje globje na avanturo z dr. Dainom Heerom. To je unikatni način transformiranja omejitev v možnosti in zdravljenje, za vas, za svet in za planet.

Kjer izbira, da ste čudež postane resničnost.

ESB je kako uporabljate čarovnijo ki ste jo imeli kot otroci, da spremenite vse kar si želite spremeniti kot odrasli. Je ustvarjalna povezava med vami kot telo, med vami kot bitjem in vsem okoli vas na tak način, da začnete prejemati doprinos od vsega okoli sebe in medtem spoznate, da ste…darilo svetu.

DR. DAIN HEER

Med tem, 3- dnevnim intenzivnim seminarjem Dain simultano dela z bitji in telesi, ki so na seminarju in ustvarja prostor, ki dopusti da se pojavi sprememba po kateri sprašuje vsak. Ko dela na eni osebi, so vsi povabljeni k tej spremembi, ki se dogaja na tej osebi. Vi in vaše telo se bosta spoznala s stopnjo bitja in energijskega zavedanja,  ki gre onkraj vsega kar ste kdajkoli izkusili.

Molekula v vašem telesu se začnejo spreminjati – in začnete se zavedati katalista za drugačne možnosti v svetu, kar resnično ste. Rezultat tega je akustičen val enosti, ki zajema sedanjost in prihodnost.

Kaj če se ne bi rabili več ločevati od nikogar in ničesar, vključno s sabo? Kaj če imate lahko vse…in celega sebe, začenši sedaj? Kaj bi bili radi sposobni ustvariti kot svoje življenje in v svetu?

Seminar ESB-ja bo že 15. – 17. septembra v Milanu. Predpogoji za seminar so Temelji Access Consciousness®

Ana Omanovič in Aleksandra Nkumah sta facilitatorki Access Consciousness®, veliko potujeta in se udeležujeta seminarjev in v Milanu tokrat prevajata ESB seminar z dr. Dainom Heerom simultano v slovenski jezik. Obe sta izkusili ESB, ki jima je spremenil življenje. Na tem ZOOM srečanju bosta govorili o svoji izkušnji z ESB-jem in o vsem kar si želite vedeti vi sami o tem dogodku in energijski sintezi bitja. Morda razmišljate o deležbi sedaj ali pa v prihodnosti. Pridite s svojimi vprašanji. Dobrodošli. Kakšen doprinos sva lahko za vas?

Termin: Sreda, 30. avgust od 21. – 22.00 
Lokacija: Po spletu, preko ZOOM-a
Cena: Brezplačno

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Obvezna prijava na info@anaomanovic.com, preko maila boste dobili povezavo za dostop do spletnega seminarja. 

*Videi so opremljeni s podnapisi v različnih jezikih. Kliknite nastavitve/settings v spodnjem desnem kotu videa in vklopite jih tako, da izberete jezik.

Preberite še