izberi zase

Hodeče zdravljenje

Hodeče zdravljenje

Nedelja, 4. december 2016, od 16. do 20. ure

Kakšno realnost živimo s telesi? Koliko jih zavračamo in definiramo kot nemočna in neumna? Koliko kreiramo nekih bolezni, težav, teže, bolečin, utrujenosti?

Kaj če je možno čisto nekaj drugega? Kakšna sprememba smo lahko s telesi?

Kako lahko zaživimo lahkotnost, radost, zavedanje skupaj s telesom?

Že vseskozi smo hoteli biti sprememba. Hoteli smo pomagati drugim. Pogosto pa smo s tem samo posnemali in utrjevali to realnost. Sproti smo mi postali to, kar smo želeli spreminjati.

Kaj če je možno, da hodimo po cesti in smo doprinos vsem telesom? Kaj če je možno, da vaša hoja mimo drugih teles razbije njihove tegobe in vsa nezavedanja? Ste voljni to biti?

Skozi delavnico bomo vstopili v prostor, ko bomo lahko še bolj totalna sprememba za cel planet in ljudi.

Čas je za radost, čas je, da nam telesa pokažejo, kaj vse so lahko. Čas je za ples življenja skupaj s telesi.

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites in Body Class.

Termin: Nedelja, 4. december 2016, od 16. do 20. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 44 eur

  • Za vse, ki imate zakupljen 2-mesečni paket delavnic MOJE SREDE, je cena 22 eur.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še