izberi zase

MOJE SREDE: JoY of EmBodiMenT!

MOJE SREDE: JoY of EmBodiMenT!

Sreda, 12. julij 2017, od 18. do 21. ure

Skozi redne delavnice ob sredah raziskujemo, kako kreirati skupaj s telesi, kako jih osvobajati in odklepati. Vsakič se naučimo izvajati enega izmed telesnih procesov Access Consciousness. Poleg tega se učimo komunicirati s telesi, povezati z njimi, naučimo se biti doprinos telesu in osebi, na kateri delamo, energija, dopuščanje, prejemanje, prostor, prisotnost, zavest, spreminjanje, zavesten dotik. Prakticirali bomo tudi kreiranje z vprašanji in uporabo Accessovih čistilnih izrekov. Vsako tematiko telesnega procesa razširimo tudi na celo življenje. Hkrati pa ozaveščamo tudi druge vseživljenjske teme z vprašanji udeležencev.

Telesni proces, ki ga bomo spoznali, se imenuje Obnavljanje intenzivnosti prostora utelešenja in energiziranje radosti utelešenja. Bolj ko postanemo intenziven prostor utelešenja, bolj se odpremo kreiranju svoje lastne realnosti in zaživimo po svoje. S tem tudi odpremo prostor večjemu prejemanju in doživljanju življenja. Kreiranje postane bolj preprosto. Hkrati pa bomo energizirali radosti utelešenja in se odprli radosti življenja skupaj s telesom.

Kakšen prostor si lahko danes, kar ti spreminja vse v življenju?

Delavnica je razvajanje za naše telo in vstop v drugačno življenje skupaj s telesi. Koliko si zares dovoliš nežnosti in prejemanja v življenju?

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites, Body Class in Advanced Body class.

Termin: Sreda, 12. julij 2017, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 40 eur

  • POSEBNA UGODNOST: Zakup petih sred stane 120 eur.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Preberite še