izberi zase

ThetaHealing dnevnik II

Rimske dogodivščine II

Tai Chi mojster

Poznanstvo tudi z mojim bratom dvojčkov iz enega izmed prejšnjih življenj je tudi bilo neizbežno. Večkrat sva se zagledala, kasneje sem pa opazoval, kako ni imel izbire, da se ne usede poleg mene. Dostikrat sva potem delala en na drugem.

Enkrat mi je rekel, da na soncu ne more razmišljati in da bi bilo boljše, da greva v senco. Vprašam ga, če mu lahko dam, da lahko razmišlja. Sem mu dal, da z lahkoto razmišlja na soncu in sva delala naprej. Dobro je za Italijana, da lahko razmišlja na soncu.

Najbolj zanimiva pa je prigoda z njegovim nevidnim učiteljem Tai Chija. Ta italijanski mladenič mi je pokazal, da vedno, ko stoji, umiri telo in zamiži, se začne premikati. Premikal se je, kot da bi delal Tai Chi in to je delal že pet let. Prosil me je, naj pogledam, kaj to je, in odstranim. Pogledam skozi zaprte oči in s pomočjo ThetaHealinga oziroma Energije, ki je ustvarila vse. Videl sem starejšega in manjšega Japonca v tankem bordo kimonu. Kričal je na mojega kolega, naj se vrne nazaj, da vadita. Ni me poslušal, zato sem ga z Božjo pomočjo pokoril, naj me posluša. Ko delaš skozi Boga, te druga bitja poslušajo. Šel je na kolena in se začel opravičevati. Rekel mi je, da je prišel mimogrede. Ni sorodna duša ali prednik, srečala pa sta se že v kakšnem izmed prejšnjih življenj. K mojemu kolegu, kot je rekel, pomaga pri duhovni rasti. Ker pa je delal proti svobodni volji in ker je moj brat dvojček iz prejšnjih življenj rekel, da naj ga odstranim, sem ga poslal v Božjo luč in opazoval, kako odhaja. Moj italijanski kolega je zopet poskusil stati miže pri miru in ni več plesal Tai Chija. Odlično.

Druge prigodice

V hotelu se ena ženska ni upala v dvigalo. Vprašam jo, če ji odstranim strah, naj samo reče Da. Potrdi, ji odstranim strah in se peljeva z dvigalom.

Sprehajam se po ulici in se gledava z enim psom. Kolegica, ki je šla za mano, ga je slišala govoriti. Rekel mi je, naj mu pozdravim zadnjo levo nogo. Zavedajoč se svojega poslanstva in kdo sem, nisem mogel zavrniti. Pes je pa očitno vedel, kaj počnem. Grem do teh ljudi, jim povem, kaj mi je pes rekel in res je imel težave z zadnjo levo nogo. S ThetaHealingom mu jo pozdravim. Dam še Italijanu prepričanje Ljubim se in Cenim se. Vpraša me, kaj ima on s kajenjem. Rečem mu, da je pred kratkim nehal kaditi. Imel sem prav. Oba veva, da ni slučajev in izmenjava kontakt. Tudi zato, da mu elektronsko razložil, kako to delam in da ga pošljem na seminar k italijanskim kolegom.

V Rimu je bilo veliko zanimivih prigodic. Izraelska kolegica je bila zelo dobra v gledanju v prejšnja življenja in smo jo pridno uporabljali.

Pot nazaj in pretirano krajšanje časa

Na poti nazaj sva s kolegom naredila, da nam vožnja mine hitreje. In res je šlo vse zelo hitro. Tudi na bencinski črpalki si to opazil. Zadnji dan seminarja je šel počasneje, ker je verjetno učiteljica razširila čas, da vse začrtano naredimo. Pet ur vožnje je minilo kot pol ure in sva pozabila pogledati navigacijo, ki sem jo spravil v predal in ugasnil. Prišla sva skoraj v Milano in potem obrnila. Še nekaj smo se naučili o skrajšanju časa. Poskrbi, da v tem času narediš osnovne stvari.

Hari Om

Vse objave iz rubrike ThetaHealing dnevnik

Preberite še