izberi zase

Tečaj Vastuja

Tečaj Vastuja

VASTU je stara veda o pravilni ureditvi prostora in o povezanosti prostora, človeka in vesolja. Ni vseeno v kakšnem prostoru živimo in kako je le ta urejen, ker hiša vedno v polnosti odseva našo življenjsko situacijo in zgodbo. Kot nevidna nit se prepleta z vsemi področji našega življenja. Tudi mi lahko s pravilno ureditvijo prostora vplivamo na naše življenje bolj, kot bi lahko na prvi pogled pomislili. Pomlad je čas, ko stvari začenjamo na novo, hkrati pa moramo tisto staro spustiti, če želimo narediti prostor novim, pozitivnim izkušnjam. Zato vas vabimo na izredno praktični tečaj Vastuja, ki vam bo s spremembo (večjo ali manjšo) bivalnega okolja – podprl pozitivno spremembo na različnih področjih v življenju. Ker je vse neločljivo povezano.

PRVI DAN tečaja bomo spoznali teoretično, splošno uporabno znanje za vzpostavitev ravnovesja v prostoru, hiši, vrtu…

DRUGI IN TRETJI DAN tečaja pa bomo delali praktično na lastnih tlorisih in konkretnem prostoru kjer bivamo, delamo….Pogledali bomo, kaj lahko vsak posameznik naredi za spremembo v svojem bivalnem ali delavnem okolju in življenju nasploh. Spoznali bomo osebno točke v prostoru (8 le teh), izračunane iz osebne djotiš natalne karte, povezane z zdravjem, partnerstvom, obiljem, življenjsko nalogo na poklicu …Naučili se bomo, kako jih označiti v prostoru in spoznali, kako sprememba življenjskega prostora vedno odpir spremembo v življenju. Ker je vse neločljivo povezano.

Tečaj je zasnovan izredno praktično.

Termini: torek, 4. junij, 11. junij in 18. junij od 18h do 21h
Lokacija: Hiša Radosti, Vojkova 58, Ljubljana
Cena tečaja:  140 eur

shutterstock_112933981

Cena vključuje: tečaj, gradivo, individualni posvet, Šri jantro velikosti 30x30cm Zaradi načina dela in predhodne izdelava djotiš natalne karte ter osebnega načrta za vzpostavitev ravnovesja v prostoru, je nujna predhodna prijava na tečaj na info@hisaradosti. com ali 040 504 127.

Tečaj vodi Tina Pipan, djotiš in vastu svetovalka ter svetovalka bachove cvetne terapije