izberi zase

Skreiraj svoj Life-coaching biznis! – spletni seminar – vodi Haris Omanovič

Skreiraj svoj Life-coaching biznis! – spletni seminar – vodi Haris Omanovič

Torek, 18. april 2017, od 20. do 21. ure

Človeštvo se spreminja. Razvijamo se. Vedno bolj so popularne delavnice osebne rasti, osebna srečanja, raznorazni energijski tretmaji. Iščemo, raziskujemo, vemo, da je življenje lahko še kaj drugega.

Skupaj spoznavamo to, kar nas niso učili v šoli. Skupaj kreiramo nove šole in novo življenje.

Življenje na tem čudovitem planetu je lahko čisto nekaj drugega.

Se sprašuješ, kje je tvoje mesto? Kakšen je lahko tvoj doprinos temu planetu? Je tvoja radost največji doprinos? Kaj je tvoja radost? Kaj je več tebe?

Vabljeni na raziskovanje, kaj vse smo lahko, kaj vse je mogoče in kako smo lahko sprememba in večji doprinos vsemu.

Bi želeli voditi delavnice osebne rasti, osebna srečanja pa ne veste, kako začeti ali pa ste že začeli in bi želeli bolj razviti svoj posel? Spletni seminar vam lahko služi kot opolnomočenje, da začnete živeti svoje sanje in svojo radost.

Vodil nas bo Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites, Body Class in Advanced Body class.

Termin: Torek, 18. april 2017, od 20. do 21. ure
Lokacija: Pri vas doma preko interneta, podatke za udeležbo dobite po prijavi.

Delavnica je brezplačna. Število udeležencev je omejeno, zato se prijavite čimprej.

Obvezne so prijave na team@haris.si.

Preberite še